Диана или Златка. Диана, каза Playboy на стотния си брой

3
Добави коментар
juliak
juliak

Край на заформилия се скандал относно корицата на стотния брой на сп. Playboy (прочети защо) бе поставен снощи на парти в столичния клуб Night Flight. Броят излезе вчера и на корицата му е Диана Любенова, вместо обявената по-рано мис Плеймейт 2009 Златка Димитрова.

Фотосесията на Диана е заснета в Атина, близо до храма на Зевс от прочутия фотограф Костас Митропулос, които има задгърба си портретни фотосесии с Карла Бруни, Лучано Бенетон и т.н.

Чуждата фотосесия в броя е на Ким Кардашал, известна с разкрепостения си начин на живот.

Христо Сираков ще ти разкаже защо е бил в затвора, с колко носителки на титлата Мис България е спал и как е възникнал прякорът му „Ицо 100-те манекенки“ в специално интервю.

В броя ще откриеш още и интересни факти от 8 годишната история на списанието у нас, заедно с извадки от най-интересните интервюта.

Не е пропуснато и предстоящото световно първенство по футбол. Ще намериш прогноза за победителя, както и материала “Скрити лимонки” за най-опасните млади играчи, които биха поднесли изненади на терена.

Партито уважиха популярни пластични хирурзи (д-р Николай Георгиев и съпругата му Елвира; д-р Ангел Енчев), поп-фолк звезди (Десислава пя на живо по време на събитието заедно с Лейди Б), журалисти, както и безброй красавици украсявали страниците на списанието през годините.

Най-добрите кадри на Playboy България са подбрани в специално 32-странично приложение „Еротична колекция“, което читателите ще получат като бонус към всеки брой.