Бал 2010 – Album.bg

7
Добави коментар
Vankata1
Vankata1

Приключи конкурсът за най-харесваната абитуриентска снимка!
В конкурсът се състезаваха над 1200 снимки, които вие оценявахте с гласове и коментари.
Ето първите три с най-висок рейтинг, чийто автори печелят награда: 30-минутна разходка хеликоптер Robinson R44 Raven ІІ на DarikSky:
 
1. emi4ka_ (1267.60 точки)

 
2. stefityyyy (675.80 точки)

 
3. helluser (494.75 точки)

Условията, при които се проведе конкурса :

В конкурса може да участва всеки автор в Album.bg на възраст 14 навършени  години към момента на приключване на конкурса.
Снимката трябва да отразява миг или емоция, свързани със събитието (например: етап от подготовка за бала, стилен костюм, щура прическа, оригинален танц) и да бъде направена през 2010 г.
Авторските права върху снимката следва да бъдат уредени. Победителите в конкурса трябва да докажат, че разполагат с оригинал на изображението. Препоръчваме да не качвате оригиналния размер на снимката, а по-малък, тъй като, ако има претенции, оригиналният размер ще е начин да се докаже авторство.
За участие в конкурса е достатъчно да поставите към всяка снимка, с която искате да участвате в конкурса, таг: БАЛ2010 (Обърнете внимание, че се изписва БАЛ2010 само на кирилица, с главни букви и слято!).
Поставянето на таг БАЛ2010 към снимка означава, че авторът се съгласява с условията и провеждането на настоящия конкурс и участва със снимката, с този таг.
Всеки автор в Album.bg може да участва в конкурса с неограничен брой снимки.
Всеки автор в Album.bg може да гласува и коментира всяко изображение, участващо в конкурса.
Конкурсът приключва на 15 юли 2010 г. в 15.00 часа.
Album.bg има право да откаже приемането на снимка в конкурса или да я премахне на по-късен етап, ако се констатира нарушение на условията на конкурса или да не зачете участието й.
Победителите и резултатите в конкурса ще бъдат обявени до 30 юли 2010 г. на тази страница или по друг подходящ начин в Album.bg.
За победители се определят тримата автори, чиито снимки са най-харесвани от потребителите на Албум.
Най-харесваните снимки се определят като полученият при гласуването рейтинг се умножи по общия брой гласове и към произведението се добавят всички коментари за снимката към 15.00 часа на 15 юли 2010 г. В този час автоматично ще подредим най-харесваните снимки. Гласуване и коментари след този час няма да се отчитат  при определяне на крайния резултат.
Ако участник в конкурса е автор на повече от една от трите най-харесвани снимки, той печели само една награда, а останалите се предоставят на следващите автори в класирането.
Наградата в конкурса е 30-минутна разходка с хеликоптер, управляван от правоспособен пилот, за първите трима в крайното класиране.

Разгледай участниците в конкурса »
 
Упътване: Как се поставя таг към снимка

Таг към снимка можете да поставите в момента на качването й, в полето „Добави тагове”;
Към вече качена снимка – в дясно до снимката, под Тагове, натиснете „Добави”; въведете желания таг и после натиснете „Запази”.