Хамали Студенти и Хамалски услуги за град София, преместване на домове и офиси, опаковане, опаковки, кашони от хамали студенти

2
Добави коментар
stdio
stdio

Добре дошли в „Хамали София“ – хамали, преместване и опаковане за град София

Понякога ненадейно, но обикновено след летния отпуск или друго планирано време се налага освежаване на къщата, апартамента, вилата, офиса или хотела с нови мебели или се налага пренасянето на ново обзавеждане в новооткрит обект или новозакупен имот. Тогава се оказва, че въпреки предвиденото време, се налага допълнителна помощ от близки или помощен персонал. Обръщането за съдействие към професионална хамалска фирма с професионални хамали е най-удачният начин за успешно решение на проблема. Хамалите от Сдружение „Хамали – София“ са сред специалистите в хамалския бранш, на чиито услуги можете да разчитате.
ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ!

Професионални хамали студенти
Безпроблемно преместване за град София и Софийска област
Сигурни защитени кашони и опаковки
Надеждно опаковане на багажи и съхранение на багаж
Бърз транспорт
Професионално отношение
Съвети от хамалите
Удачни цени на хамалските услуги
Уважение и добре свършена работа

Студентско сдружение „Хамали – София“ е създадено през 1995 година. Благодарение на нашия опит и доказан професионализъм, хамалите студенти са се утвърдили като предпочитан партньор за много фирми и институции. Клиентите ни могат да разчитат на бързината и отзивчивостта на хамалите ни, на спазване на поетите сроковете за транспортиране.

Услугите, които предлагаме нашите хамали студенти съгласувани взависимост от нуждите на клиентите от хамалска помощ и най-общо включват: опаковане, транспортиране и разтоварване на стоки и обзавеждане за офиси или жилища на територията на град София. За успешното извършване на своята работа хамалите ни имат на разположение широк спектър от превозни средства. Допълнителната услуга, която нашето сдружение „Хамали – София“ предлага е продажба на опаковъчни материали и съхранение на багаж.

Преди пренасянето на обзавеждането на съответния адрес, по Ваше желание, наш служител ще се срещне с Вас, за да съгласуваме изготвената оферта и етапите на работата, която нашите хамали следва да извършват.

След като внимателно разгледате публикуваната в сайта информация, ако имате запитвания относно работата на хамалите или начините на работа, очакваме Вашите въпроси на посочената информация за контакт.

Още за нас и нашите хамалски услуги от Хамали София прочетете тук. Прочетете също и още подроности за нашите транспортни услуги от Хамали София, за да се уверите в качеството и професионализма на нашите хамали.

Е-mail: [email protected]

Тел: 02 / 843 73 33