ЛИСТОВКИ БГ – онлайн изпитни листовки за кат 2015

2
Добави коментар
stdio
stdio

Честит 3 Март на всички Българи.

Както знаете листовките са първата част от вашият изпит, който ще ви даде правото да управлявате моторно превозно средство. Тяхното решаване зависи от това дали познавате правилника за движение и по-важното дали го разбирате. Както казахме и в последната ни публикация ако вложите старание и се опитате да разберете изпитните листовки вие сте направили една важна крачка напред и благодарение на вашата упоритост рано или късно ще се сдобиете с така желаният от вас документ за правоуправление.

Да назубрим ли листовките ?

Нашият отговор е твърдо НЕ. Не зубрете листовки а ги научете. Направете го чрез сайта ни или с ваши средства но влезте в логиката на теста. Всички въпроси в изпитните листовки са създадени на база правилник за движение и те са може би най-важната част за това да разберете как да постъпвате в дадена ситуация на пътя.

Назбурянето на листовките не ви помага тъй като по този начин вие ги решавате машинно някак системно без да познавате това, което се крие като същност. Да не говорим, че е много трудоемко да се опитвате да запаметявате дословно и всичко само и само да го изтреляте на изпита.

Опитайте се да намерите онази част от листовките, която Ви предлага решение на проблеми във всяка една ситуация. С познаването на правилата вие ще направите впечатление на добър и съвестен водач, човек който не представлява заплаха за околните.

Как да се подготвите за листовките

В сайта ни има въпросите, които ще получите с изпитните листовки. При случай, че сте завършили вашите шофьорски курсове и сте пред изпит то с прочитането на материалите ни вие ще може да си помогнете. Направете го и не се притеснявайте да питате за нещата, които не разбирате.

Ние сме на среща ви за да Ви съветваме как да станете сериозен водач на МПС и да сторите така, че хората да обикнат стила ви на шофиране. С наша помощ вие ще допълните наученото по време на вашите шофьорски курсове и сме сигурни, че ще пожънете успех при решаването на листовките.

Направете вашата подготовка с нас. Надяваме се да ви бъдем максимално полезни и не забравяйте да четете всяка наша публикация като се постараете да ни разберете правилно. Ние искаме само и единствено интелигентно поведение по пътищата на България от здравомислещи наши сънародници. Поздрави и до нови срещи в нашият сайт.