Кели Брук осъмва гола за Playboy срещу 500 000 долара

2
Добави коментар
michael_popov
michael_popov

Кели Брук осъмва гола за Playboy срещу 500 000 долара

от Avtora.com | 06.06.2010 | 09:45

Британският топмодел Кели Брук (Kelly Brook), която традиционно оглавява всякакви класации за сексапил на Острова, ще е поредната красавица, хвърлила дрехите за корицата на Playboy.

Според официалната информация, Кели е склонила да се снима гола срещу „скромната сума“ от 500 хиляди долара, която обаче, вярваме, е успешна инвестиция.

30-годишната моделка и актриса ще позира в доста смела (дори и за собствените й стандарти) фотосесия на Средиземноморието по-късно през месец юни. Все още няма яснота в кой точно брой ще можем да намерим пикантните кадри, но вече ги чакаме с нетърпение.

Самата Кели, която познаваме още като бивше гадже на холивудската звезда Били Зейн, пък не скрива гордостта си от поканата на Хю Хефнър.

„Тя е възхитена, все пак това е сериозна чест, ако човек се замисли какви икони са украсявали корицата на списанието през годините“, коментира агентът й Джонатан Шалит.

До появата на изданието, можете да разгледате доста еротичните кадри на хубавицата за новата линия бельо на Ралф Лорен или да предпочете backstage видеото от последната й сесия за FHM…