Какво си мислят мъжете и жените преди, по време и след секс?

5
Добави коментар

Жените си мислят за ежедневните проблеми по време на секс, а мъжете си въобразяват, че са с други жени. Жените си мислят за секс вечер, а мъжете – сутрин.

А след секс мъжете се чудят дали жената е задоволена, а жената отново мисли за ежедневните грижи.

За какво мислят мъжете преди, по време и след секс?

За никого не е тайна, че мъжете мислят предимно с долната си глава, което обяснява резултатите от проучванията на сексолози, според които мъжете си мислят по 5000 пъти в годината за секс. Дори и по време и след секс, те не спират да го правят. Абсолютно невъзможно е сексът да изчисти съзнанието от мислите, както повечето хора твърдят. Напротив, по време на секс мозъкът работи почти толкова активно, колкото по принцип. Ето защо от край време жените се опитват да надникват в мъжкото съзнание и да разберат за какво си мислят мъжете преди, по време и след секс и има ли основателна причина за притеснение.

Една от основните мисли на мъжете преди секс е дали ще са достатъчно издръжливи, особено ако са с малък сексуален опит и с нова приятелка. По време на секс пък, във връзка със страха от преждевременна еякулация, мъжете се стремят да мислят за всякакви антисексуални теми – футбол, коли, а някои мъже дори решават наум сложни математически уравнения. Тези пък, които имат проблемна еякулация, за да свършат,по време на секс, а и не само те, си мислят за други жени, събличат ги с въображението си, дори си спомнят за предишни авантюри и това ги възбужда.

Мъжете още със ставането си сутрин са с ерекция, а главата им е пълна само с мисли за секс.А след секса, ако въобще получат такъв, се чудят дали половинката им е свършила, дали й е харесал секса, дали правят секс достатъчно често, дали е доволна от сексуалните възможности на мъжа или пък дали не иска да променят нещо в сексуалните си навици, ако вече имат изградени такива.

За какво си мислят жените преди, по време и след секс?

Разсеяността е част от женската природа и колкото и да се стараят да се съсредоточат, някои жени остават разсеяни и по време на секс. Съзнанието на една жена по време на секс е обсебено от мисли за ежедневните проблеми – работа, деца, домакинство, вечерята, която трябва да сготвят след секса, шопинг, излизане с приятелки и т.н. Главата на една жена е като кошер, в който рояк от мисли се борят коя ще надделее.А най-омразното нещо за мъжете е, че жените, въпреки огромната си колекция от мисли в главата по време на секс, никога не си казват кое им харесва и кое не. Мъжете пък от своя страна никога не са били в състояние да четат женските мисли и остават с пръст в уста, когато след един чудесен за тях секс, жената остане незадоволена, тъй като през цялото време тя си е мислила „Не, не там!“, „Мразя с презерватив!“, „Уф, много бързаш!“, „Дали пък да не сменим тази поза?!“, „Няма ли вече да свършва?!“, „Ходи  ми се до тоалетната!“, но нито една от тези мисли не е изказана гласно.

За разлика от мъжете, жените мислят за секс повече вечер. Това е така, защото преди лягане те са с възможно най-изпразнено съзнание от мисли за ежедневните проблеми, които са вече решени – прането е проснато, чиниите са измити, децата са по леглата.Докато при мъжете положението е точно обратното – след сън те са с кристално чисто съзнание, а до вечерта вече тестостеронът им се е понижил с 30 %, а главата им е бомба със закъснител, тъй като през деня са попивали информация за всевъзможни проблеми, които безкрайно много им пречат да се насладят на вечерния секс.

И все пак жените не са много по-различни от мъжете, тъй като и те по време на секс си мислят за други мъже – бивши гаджета, любими актьори, сервитьори и т.н. Но за разлика от мъжете, жените не си мислят пряко за секс, а си представят по-скоро прелюдията към секс. Дори и в мислите си жените си остават заклети фенове на еротиката и романтиката, докато мъжете – на порното.

17.05.2010/Ели Йорданова