Водоустойчив слънцезащитен крем SPF 30 за кожа с разширени капиляри Iwostin Solecrin

2
Добави коментар

Свойства:

* Ефикасно защитава кожата от действието на UVA и UVB лъчите.
* Предпазва ДНК на кожните клетки.
* Предпазва кръвоносните съдове от въздействието на UV лъчите.
* Блокира процеса на образуване на зачервявания и успокоявакожните раздразнения.

Вместимост:

50 ml

Показания:

* Фотозащита на зачервена и чувствителна кожа с разширени капиляри.

Начин на употреба:

* Да се нанася равномерно върху кожата най-малко 15 минути преди експозиция на слънце. Апликациите трябва да се повтарят в случай на продължителна експозиция на слънце или изтриване.

Внимание: Хората със съдови проблеми трябва да избягват експозиция на слънце, особено в часовете на най-силното слънцегреене.

Активен състав:

Antileukine 6® – патентован имунологичен филтър от нова генерация. Ограничава броя на увредените клетки и предпазва ДНК на кожата. Предпазва кератиноцитите от увреждания, предизвикани от UV лъчите. Укрепва естествената фотозащита, предпазвайки имунната система на организма. Заедно с витамин Е, предпазва от действието на свободните радикали – причина за фотостареенето на кожата. Успокоява и намалява раздразненията при изгаряне на кожата.

Neutrazen™ – блокира процеса на образуването на зачервявания и дълготрайно намалява чувствителността и реактивността на кожата спрямо вътрешни и външни дразнители, в това число UV лъчите. Успокоява и кожните раздразнения.

Троксерутин(активната форма на рутина) – действа защитно на кръвоносните и лимфните съдове, регулира техния тонус и еластичност, предпазвайки капилярите от спукване.

Комплекс от UVA и UVB филтри:

Tinosorb® M – обединява свойствата на минералните и химичните филтри. Разсейва и отразява слънчевото лъчения и поглъща енергията на слънчевата светлина. Предпазва едновременно от UVA и UVB лъчите. Фотостабилен и хипоалергенен.

Tinosorb® S – модерен химичен филтър с широк спектър на защита. Ефикасно предпазва от UVA и UVB лъчите – абсорбира ги и ги превръща в безопасна топлинна енергия. Действа синергично с другите филтри, предпазващи от UVB лъчите. Показва висока фотостабилност. Водоустойчив и хипоалергенен.

Parsol® 1789 (Avobenzone) – един от най-ефикасните химични филтри, предпазващи от UVA лъчите. Абсорбира UV лъчите. Пълната му фотостабилност се гарантира от присъствието на филтъра Tinosorb® M. Хипоалергенен, не предизвиква раздразнения.

Титанов диоксид (Creasperse TR22AF65) – безопасен минерален филтър. Проявява висока степен на защита срещу UVB лъчите и значителено отслабва действието на UVA лъчите. Благодарение на използваната при производството му иновационнатехнология, не оставя бели следи по тялото.

Витамин E – съвместно с Antileukine 6® забавя процесите на фотостареене на кожата и подобрява мекотата и еластичността на епидермиса. Действа хидратиращо. Подобрява микроциркулацията в капилярите и се вгражда в структурата на междуклетъчното вещество.

Термална вода от Ивонич Здруй – успокоява и облекчава кожните възпаления.