Крем за уголемяване на гърди – подробности….

38
Добави коментар

Крем за уголемяване на гърди – подробности….

Ах , как ми се иска всяка една от нас да има красив размер на гърдите, не по-малък от втори номер! За съжаление, не всички в  природата сме с  прекрасни гърди.Притежателките на малки гърди имат  много комплекси, считайки себе си за непривлекателни за мъжете. Разбира се, популярността на противоположния пол се определя не само от размера на гърдите, но на нас ни се иска да бъдем „Мис Съвършенство“!

Смята се, че увеличаване на гърдите може не само чрез операция, но и с  други средства, включително използване на кремове за увеличаване на бюста. Възможно ли е и до колко е оправдан  такъв способ? Как да се прилагат кремове за увеличаване на гърдите?На първо място, мъжкия  поглед  е насочен към краката на жените (ако те са открити) идва ред  на  женските гърди. Ето защо много от нежния пол са склонни да покорят един човек от първия поглед! В крайна сметка, ако изглеждате зле, едва ли някой мъж ще има голямо желание да  провери вашият  вътрешен мир.

Най-сигурният начин на прелъстяване – дълбоко деколте и кухина между гърдите. Ако  не се наблюдава това разцепване идва ред за увеличаване на гърдите. Един от начините за уголемяване на гърдите са специалните кремове, гелове и маски за увеличаване на гърдите. Тяхното действие се основава на  съдържащите се в тях фитоестрогени, които са от растителен произход. Това е подобно на женските хормони, ускоряващи метаболизма и осигуряващи прилив на кръв към млечните жлези. Благодарение на това „набъбване“ на млечните жлези, гърдите  реално увеличават размера си,  издигат се  и стават по-еластични и гладки. NATURAL FULL BREAST крем съдържа съставки, които подмладяват клетките на кожата, хидратитрат и подобрвяват обмяната на веществата им.Недостатъци на тези кремове за гърди.

Изглежда, че тайната за увеличаване на гърдите е разкрита  и не е необходимо да си правите пластична операция. Но употребата на кремове за гърдите  има своите недостатъци: Крема за увеличаване на гърдата винаги трябва да се използва, в противен случай цялата му сила скоро ще изчезне; Разширението на  гърдите може  да бъде не повече от един размер,тъй като се получава нещо като  „подуване“ и уплътняване чашката на сутиена ви;Ефект от използването на крема става след около  6 месеца!Благодарение на този курс на  увеличаване на бюста е и по скъпо.За  100 мл разход на крем  средно , ще похарчите приблизително 200 лв. (Или повече, в зависимост от производителя).

От инструкциите ще стане ясно : „Кремът трябва да се прилага ежедневно, два пъти на ден сутрин и вечер за около 6-9 месеца. Това становище, …За най-добри резултати се пропоръчва да се използва заедно с таблетки NATURAL FULL BREAST,както и  кремове за поддържане на размера и еластичността на гърдите.Понякога изглежда, че е по-лесно да си направите пластична операция и  да забравите  за този си проблем  дълго време. Но … всеки избира.