Категория:“Спа пакети, оферти, хотели, почивки лято 2015 Сапарева баня“

5
Добави коментар
radfesta
radfesta

Начало Оферти Спа почивки Спа почивки в България Сапарева баня   
Категория:“Спа пакети, оферти, хотели, почивки лято 2015 Сапарева баня“Сапарева баня е град в Западна България и се намира в Област Кюстендил. Градът е административен център на община Сапарева баня. Градът е разположен на 75 км. югозападно от гр. София и на 56 км. от областния център Кюстендил. В близост до Сапарева баня минава една от основните пътни артерии в страната – международен път Е79, част от международен транспортен коридор №4.
Природните богатства, климат и местоположение на общината са предпоставка за развитието на балнеолечение, екологичен и селски туризъм. В Сапарева баня се намира най-горещият гейзер с минерална вода в България – температурата при нейния извор е 103 °С.
Преобладаващият планински релеф, стръмните склонове на Кабулския дял на северозападната част на Рила с дълбоко врязаните реки Джерман и Горица, Седемте рилски езера и екологично чистата и почти девствена природна среда създават великолепни условия за планински туризъм. От Сапарева баня тръгват някои от най-популярните рилски туристически маршрути за Мальовица, Скакавица, Седемте рилски езера, Ресиловския манастир, Боровец и Рилския манастир.
В последните години Сапарева баня се превърна в отлична дестинация за уикенд почивки и почивки на планина съчетани с лечебни спа процедури от високо качество и обслужване. Сапарева баня е прекрасно място за почивка, спорт и балнеолечение през всички сезони на годината.За резервации:
Офис Варна – тел. 052/ 832 111
Офис София – тел. 02/ 986 39 27   
Подреждане:   Цена
5
10
15
20
25
30
50