Хамали България » Преместване и съхранение на багаж, кашони и опаковки, хамали специалисти

1
Добави коментар
stdio
stdio

Професионални хамалски услуги, преместване от хамали специалисти, съхранение на багаж, кашони и опаковки
Хамали България » за нас
Напоследък в хамалската практика все повече се налага тенденцията, че планираното преместване, за което гражданите или организациите са се обърнали към услугите на специализирана фирма, може да спести до 90 % от излишното напрежение, около пренасянето. Нещо повече, освен напрежение, клиентът обърнал се към услугите на специализирана фирма за хамалски услуги (а на дилетанти) спестява ценно лично и работно време, което може да насочи към друга важна дейност.

Хамали България, със свята дългогодишна дейност, датираща от 1996 г. на територията на община София, в областта на хамалските услуги, с екип от обучени хамали, гарантира професионализъм при изпълнението на работата и коректност при поетите срокове.

Всеки хамалин на 15 членния ни екип е преминал в началото на своята професия през три месечен период на обучение, което включва запознаване с тънкостите на хамалския труд, а също и с трудностите на професията.
“Хамали България”, освен екипа си от 15 хамали, предлага на разположението на клиента, позвънил на нашия телефон 0878 64 21 20, със заявка за пренасяне, оглед и събеседване за възможния и удобен за него ден и час за преместването. Клиентът получава, при желание, и насоки за опаковането, а също и възможност да избере, дали опаковането на вещите и мебелите, да бъде извършено от хамалите ни, или не. За тази цел ще предложим на нашите клиенти широка възможност за избор на най-подходящия, според типа на техните пренасяни вещи, опаковъчен материал: кашони, айропласт, чували, скреч фолио, амбалажна хартия и скоч. Съответните опаковъчни материали могат да бъдат закупени, свободно и независимо от ползването на хамалска услуга.

“Хамали България” предлага на вниманието на своите бъдещи клиенти и възможността за съхраняване на
багажа им в собствена складова база на територия София-град, изградена върху терен с площ 800 кв.
метра, разполагащ с разрешително за спедиторска дейност, товарна рампа, СОТ…

След като внимателно разгледате публикуваната в сайта информация, ако имате запитвания относно работата на нашите хамали или относно нашето съдействие за предстоящи Ваши премествания, очакваме въпросите Ви на телефон: 0878 64 21 20

Хамали
Преместване
Специфично преместване
Транспорт
Опаковане

Кашони и опаковки
Съхранение на багаж