Брендо пази гърдите на Снежина Вълкова от Николета Лозанова

1
Добави коментар

Съденият за пране на 2 милиона евро Евелин Банев – Брендо, най вероятно ще се измъкне сух от делото, което върви срещу него, коментират пред “ШОУ” юристи. Той възнамерявал да отпразнува щастливото събитие с екскурзия в чужбина в прегръдките на сексбомбата Снежина Вълкова….

Палавата блондинка, която неведнъж е скандализирала с предизвикателни фотосесии, този път изневерила на стила си и играела напълно по свирката на милионера, разкриват нейни познати. Вълкова им споделила, че за първи път е с толкова щедър и внимателен мъж и била готова на всичко, за да го задържи. Авери на Брендо пък недоумяват на какво се дължи резкия му завой по тънката част. Досега винаги той си падал по умни мадами, в това число жена му Моника, нейната сестра Деси, с която също му приписваха връзка, както и с вдовицата на Бай Миле – Силвия Панагонова. Вълкова била единствената “класическа блондинка” в колекцията му. Подземният бос обаче бил толкова сериозно хлътнал по нея, че даже се тъкмял да й предложи брак. Това именно била целта на екскурзията, която планирал да осъществи с нея. На романтичното пътуване в чужбина сексбомбата щяла да получи годежен пръстен от влюбения до уши бизнесмен, носи мълвата.

Брендо ревнувал жестоко новото си гадже.

Най-много го дразнела друга ВИП-палавница – Николета Лозанова, която наскоро сподели публично: “Често си мисля какво бих направила със Снежина Вълкова в кревата си. Докосвала съм, не – мачкала съм гърдите й, и ми хареса. Тя има страхотни цици. Много я харесвам и не знам дали мога да й устоя. Вероятно бих направила някоя щуротия с нея”. Заради това признание Вълкова имала забрана да доближава до Лозанова, носи мълвата. В последно време Снежина е ограничила до минимум присъствието си на светски купони, за да не провокира ревността на влюбения си спонсор. блиц