Donkey Kong Bongos в Техномаркет

2
Добави коментар
dilyand
dilyand

Днес по някое време в офиса спря интернетът и, докато нямаше какво да правя, скокнах до Техномаркет в ЦУМ да си потърся 16 GB флашка. Е, намерих, но освен това попаднах и на нещо доста неочаквано и интересно: DK Bongo контролери.

Donkey Kong Bongos са два барабана, с които можеш да управляваш Nintendo GameCube игрите Donkey Kong Jungle Beat, Donkey Konga, Donkey Konga 2 и Donkey Konga 3. Барабаните са във формата на класическите бъчви от Donkey Kong игрите.

Явно има различни версии, защото цената на единия изложен комплект беше 39 лв, а на другия — 79 лв. Не можах обаче да разбера по какво се различават само от опаковката. При всички положения първата цена изглежда доста приемлива, особено като се има предвид размера на барабаните.

UPDATE: Сетих се да добавя, че контролери като тези са една от причините някой да иска да си купи оригинален NGC, защото иначе игрите си вървят на Wii. Винаги съм бил фен на квадратната форма на старата конзола на Nintendo, а се кефя и на лилавия цвят на някои версии или пък на специалната Resident Evil версия. Контролерите също са маниашки. И все пак, не бих дал пари за нещо, което не ми върши никаква работа, ако имам Wii.

Posted by The Gaminator   @   15 June 2010