Шегичка: Студенти мастурбират в мивки в общежитията

58
Добави коментар
petjor
petjor

Мивките в Студентски град са запушени – от косми и сперма. Този слух плъзна из социалната мрежа Facebook след като в сайта за потребителски снимки www.picbg.net се появи изображение на сканирано съобщение относно семенна течност в канализацията на студентите. Вчера скандалното съобщение предизвика изненада и смут сред някои, подигравки сред други.

„Важно! Поради зачестилите оплаквания от запушени мивки бе направена проверка“ започва тревожното съобщение, разлепено в асансьора на 2-ри блок в Студентски град, който дава покрив над главите на младежи от Техническия университет. Под документа стои подписът на домакинката – 57-годишната инж. Любка Райнова.

Служебният телефон на жената във втори блок вчера не отговаряше. Оказва се, че Любка не само не е автор на „погнусата, излята в думи“, но и не е била на работа, когато ексклузивното съобщение се появява на асансьорната кабина във втори блок. За важния документ й докладва персоналът на блока.

„Почерниха ме, оплюха ме тотално. Знае вече целият Технически.“, заяви Любка явно засегната от „шегувката“, която студентите си направили с нея. Тя била в почивка, когато въпросният лист – правдоподобно копие на документ от Техническия университет с логото на ВУЗ-а и наименованието му, на 13.06. – неделя, украсил асансьора във втори блок. Фалшифициран бил дори самият подпис на домакинката.

Жената подозира, че подлата шега е скроена от безскрупулни студенти, с които не за пръв път имала спречквания. Разказва, че при предишни подобни закачки младежите с усмивка се оправдавали пред нея с миловидните думи „шегувка, шегувка“.

Оказва се, че подобна шега за задръстена със сперма канализация, спретнали и студентите от Американския университет в Благоевград. За спермата в сифоните научили всички от учебното заведение на 1 април тази година, когато из коридорите се появило подобно съобщение само че на английски език.

Привидно и двете закачки са достоверни – разпечатани на бланка от университета, имат лого и инициали на съответното учебно заведение. Двата текста са почти идентични по смисъл и изказ и навеждат на мисълта, че оригиналността на студентите от Благоевград се е превърнала във вдъхновение за тези от Техническия. В Американския университет колоритната шега се радвала по-дълго на младежките погледи – близо 3-4 дни. В Техническия университет обаче премахнали листа още на втория ден.

Ето какво точно пишеше в българския вариант:

Важно!!!

Поради зачестилите оплаквания от запушени мивки бе направена проверка за причините.

Беше установено, че повечето от тях са причинени от човешки косми. Но останалата част се дължи на големи количества от вещество, което ние определихме като семенна течност Това е възмутително и ние ще продължим да следим за възникването на подобни проблеми.

Съветваме студентите, които искат да мастурбират, да не извършват тази дейност в мивките.

Домакин на блока инж. Любка Райнова

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти