Цялата истина за Царичина!

9
Добави коментар
reina
reina

Гина Демирова

Пазарджишкият феномен Гина Демирова осъществява контакт с извънземни от много години. Тя е единствената у нас, която прави безкръвни операции на болни. Разумът, с който разговаря, й разказва истината за Царичина, Юрий Гагарин и дори за един от корифеите в офталмологията – Ернст Мулдашев. Преди няколко години съществата я карат да събере пари и да построи храм, който вече е реалност. След като развива силното си ясновидство, спира да лекува хората. От 10 години не приема никого.

– Г-жо Демирова, много пъти сте разказвали, че извънземните, които влизат в контакт с вас, разказват различни неща дори за дупката в Царичина. Каква е истината за нея?

– Това беше по времето, когато там се правеха разкопки. И те ми казаха: “Разкопките в Царичина трябва да се прекратят. Там е центърът на Земята – на дълбочина 2000 километра има находка – като кристали. Голяма е като слънцето, когато изгрява. Да не се пипа!

Хората няма да го стигнат, но ще нарушат атмосферата. Това е голям кристал, който е опасен и ще стои там, докато съществува Земята. Той управлява нейното движение. Да спрат да копаят, защото цялата Земя ще загине. Ще настанат тежки дни за вашия народ. От него ще се появят много нови и страшни болести. По този начин ще дойде краят на живота. Като изчезнат хората, ще изчезне и Земята – тя ще изгори.

Царичина

В дупката има и подземен свят, но не адът. Живи хора като вас има там, но устройството им е друго. Има и космическо устройство, което е попаднало там. То е било пратено от извънземна цивилизация. Отдолу има и космонавти. Преди хиляди години, когато вашата страна още не е съществувала, една цивилизация от далечна планета е изпратила космически кораб с трима космонавти към Земята. На него не са били хора, а роботи. Изпратени са да изследват живота на Земята. Те са претърпели повреди и корабът се е забил в Царичина.

С всеки метър копаене надолу ще излиза радиация. Всеки ъгъл от един многоъгълник, който виждаш, командва Земята по всички точки. Слънцето, което виждаш под този многоъгълен кристал, го зарежда. Енергията е много по-силна от вашата атомна.

Ако се наруши нещо и многоъгълникът се задвижи, ще настъпи краят на планетата. Ще умират масово хората, а оцелелите ще са недъгави. Страшно е това под земята. То не е създадено от извънземна цивилизация. Техен е само корабът. Това е дадено от Бог.

–  Кои са съществата, с които вие контактувате?

– Аз работя с инженер, психолог и лекар. Казаха ми, че живеят по 500 години, но почти не ядат месо.

– Вие правите и безкръвни операции. Как точно става това?

– Както лекарите. Правила съм подобни интервенции в присъствие на проф. Връбка Орбецова, но съм лекувала само язва. Виждах, че има болно място и започнах да правя нещо. Представям си игла и започвам да шия и така нататък. Попитах един доктор какво е това, което правя и той каза – операция. Енергията ми е изследвана дори от Министерството на здравеопазването. Те казаха, че при нормални 400 единици енергия, аз имам 1400. Дадоха ми документ, че мога да помагам.

– А извънземните разказват ли ви за други загадки у нас?

– Да. Казаха, че например Ноевият ковчег се намира в България, в Родопите. В долината на една река е, която някога е била буйна и дълбока. Мястото е между Смолян, Мадан и Златоград, до Кръстова гора. Между другото, ми казаха, че и Юрий Гагарин е жив и се намира на планетата Авиа. Показаха ми и Бермудския триъгълник. На дъното, във водата, има един улей. Оттам вземат хората в Космоса и няма да ги върнат. Белоградчишките скали пък са били дъно на море. Преди 3000 години там е било голям град, но е потънал. Това е българската Атлантида.

– Знам, че известният офталмолог Ернст Мулдашев според вас не е от тази планета…

– Той е космически човек с мисия да лекува на Земята. Малко съм се интересувала от него, но видях подписа му – той е като онези знаци, които виждам горе. Той навлиза в Шамбала, където има пирамиди, които вижда само той.

– Има ли други като него?

– Няма като него на Земята.

– Какво казват отгоре за България?

– Страната беше градина в сравнение с останалите европейски страни, но сега е един разграден двор. Всеки прави, каквото си иска. Аз постоянно имам връзка и ми казват, че им е жал за нашата държава. Според тях Апокалипсисът е започнал, когато са се отворили озоновите дупки. И всеки ден виждаме – наводнения, земетресения и т.н.