Коя сте вие лейди Пам Хог? Да – същата, която беше тук!

1
Добави коментар

Коя сте вие лейди Пам Хог? Да – същата, която беше тук!

1
2
3

Снимки 1 – 24 от 35

Стартирай слайдшоу

Още галерии от Пам Хог В София

Коя е Пам Хог, и защо толкова много се зашумя около нея. И каква е, моля ви, тази ярко жълта коса?

Ако си от малцината, които още си задават тези въпроси пояясняваме веднага – тя е една от любимите дизайнери на лондонската сцена. Истинска модна икона с бунтарски характер. От плът и кръв! Именно тя е жената, стилистката, която постави в центъра на своето модно кредо Негово величество – Ексцентризма. Възроди пънка и рокендрола на модната сцена.

Няма съмнение за таланта й, ако съдим по стайлинга, който сътвори за звезди като от Лейди Гага, Кайли Миноуг, Риана и ощу куп други знаменитости.

Пам Хог и жената, която в последните месеци стои неотлъчно зад нестандартната, ексцентрична и новаторска визия на Лейди Гага. За мнозина, това което показват двете е прекалено, за други просто приемливо, а за нас това е истинска творчесеска провокация на един изключителен артист.

В четвъртък вечер Пам Хог беше в България и откри едно невероятно модно ревю на произведения на младите дизайнери от НХА. Шоуто под надслов London dress code 80’s озари с нестандартност, свобода и фееричност софийската вечер около НДК. Цялата приказка завърши със зашеметяващото афтър парти в Culture beat.

Нямаше как да пропуснем събитие от такъв мащаб, още повече Пам Хог е звезда, от световна величина и онези, които успяха да я зърнат дори отдалече са истински щастливци.