Кухненски шкафове с модерен стил

87
Добави коментар
comfort
comfort

Кухненски шкафове с модерен стил

24.06.2010 г.

Изчистените линии и изискани цветове на модерните шкафчета събират все повече почитатели. Някои от съвременните дизайнери черпят идеи от най-новите европейски тенденции, а други – от американския стил.

Триумфът на технологията

  

Можете да имате обзавеждане с вид на екзотичноo дърво, без да се налага за тази цел да бъдат изсичани тропическите гори. Тук е използвана съвременна технология за симулиране на специфичната дървесна окраска върху вратичките на кухненските шкафчета.

Влияние от Европа   

Профилните рамки, вратите от масивно дърво и рафтовете омекотяват и балансират изчистения линеен дизайн. Повърхностите са боядисани и лакирани, а кухненските уреди, корнизите и архитектурните детайли подчертават еднородния дизайн на помещението.

Нововъведение в кухненския остров

  

Този мобилен компонент от кухненския остров е с полици от жълт мрамор. Когато няма необходимост от него, той с лекота може да се прибере обратно в основата на острова.

Хармония от дървесина

  

Тези шкафчета комбинират най-новата мода с удобството и са идеални за съвременните мултифункционални кухни. Тук са използвани компоненти от явор с полирани плотове, които са акцентирани с рафтове в черешов нюанс и рамкови елементи в жълтеникавокафяви тонове.

Шкафчета в комерсиален стил

  

Шкафчетата и вратичките от неръждаема стомана предлагат красота и издръжливост.

Метални кухненски мебели в ретро стил

  

Съвременните кухненски шкафчета от неръждаема стомана са изградени от около 70 процента рециклиран метал, а техните водонепропускливи и хипоалергични повърхности се поддържат изключително лесно.

Цветовете на стоманата

  

Неръждаемата стомана не е задължително да изглежда студено и комерсиално – на пазара се предлагат мебели в разнообразни дизайнерски цветове и цветови комбинации.

Мебели от бамбук

  

Подвижни и лесни за поддръжка, бамбуковите мебели се славят със своята красота и издръжливост. На пазара се предлага огромно разнообразие от решения с бамбуков фурнир в натурални и карамелени нюанси.

Източник: bhg.com
Посещения: 6255