Интимни прически при мъжете

53
Добави коментар

Интимни прически при мъжете

С развитие на цивилизацията неизбежно се създадоха нови стандарти за красотата  и  изискванията за външния  вид. Отношението към окосмяването по лицето и тялото в различните  времена и в различните страни е различно.

Така например, в древен Египет е бил култът към една гладка, лишена от окосмяване по тялото кожа,не  само при  жените, но и при мъжете. „Растителността” върху лицето на Фараона е била позволена, но ако не  е била неговата,а  фалшива – навита брада от вълна. В Русия например, по-високо самочувствие е естествено: един типичен образ на мъжете славяни с  гъстата брада и мустаци. Дори в наше време   окосмяването по тялото навсякъде е различно: например, желанието да се отърват от  окосмяване по тялото на американските жени са по-изразени, отколкото в европейките. Съвременната мода е много демократична.

Налице е нарастваща тенденция на изчезване на строгите правила, които диктуват кой как да изглежда. Модата само предлага, а  избора си остава за вас. Все по-популярни започват  да стават  интимните прически при  мъжете. Според статистическите данни 5% от момчетата посещават вече точно такива салони за красота. Първоначално прическите са се реализирали с помощта на бръснач и ножица. Това си  има своите недостатъци: кратък срок на годност на една прическа ,защото  косата започва да расте след няколко дни. Сега, в салоните тази процедура се извършва чрез биоепилации – горещ восък с различни омекотяващ и успокояващи  добавки. В този случай прическата  ще продължи от две седмици до един месец.

Можете да направите прическата  в  салона, и можете да се доверите и на   съпруга си или приятелката. В първия случай, можете да сте сигурни, за половин час, всичко ще бъде готово. Дизайнерите ще ви предложат  прическа вариант специално за вашите размери и форми.Но ако се доверите на подстригване от  половинката ви, щастливо ще прекарате времето си експериментирайки  с формата и цвета на прическата.

Тази процедура спомага за създаване на атмосфера на доверие и обединение на двойката. Може би ще откриете и  чудесно прелюдие  към секса. В салона се  предлагат много варианти за прически: на ирокезите, зайчето на Playboy,  корона, бик с червени очи, Айфеловата кула, геометрични форми, под формата на решетка, лабиринти, кръстове, стрели. Може да потърсите модели в стила на „военните“, стари германски рунически букви или китайски йероглифи.Ако  поискате да създадете  великолепие  на атрибутите си може да се добави пайети и  пера . Всичко това може да ви коства цял ден ,но приятната изненада е гарантирана. Като цяло, можете да обрисувате почти всичко. Тук имате пълна свобода да подчертае своята индивидуалност. Тази промяна  дори може да служи като вашата визитка и да разкажете за характера на „владелеца”.

Като цяло имате възможност за по-голям избор, най-важното е  не се страхувайте да бъдете оригинални!