Топ 5 на естествените BG цици

450
Добави коментар
mateq56
mateq56

събота, 26 юни 2010 г. 14:25 ч.

Сетихме се за точно пет красавици, които не са лягали под ножа, за да увеличат гръдната си обиколка. Дини не им трябват, защото си имат, както казва Андреа в една известна реклама.

След като избухна огромния интерес към голите снимки на ДесиСлава и новия бюст на Николета Лозанова, стана ясно че женските гърди за българина са нещо като център на Вселената.

Затова, допитвайки се до приятели и специалисти, решихме да направим една класация на най-хубавите бюстове на известни голи българки. Иначе колко прекрасни гърди се крият под фланелките и роклите. Затова класираме само онези, които са се събличали пред списанията. При това естествените. Първа по азбучен ред е:

Албена Петрова

Тя има невероятен бюст. Чернокосата омайница от Силистра беше сервитьорка в „Хепи“ на столичната улица „Раковски“, а през лятото се подвизаваше в Слънчев бряг. Летеше с халбите, а вечер заедно с 4-5 колежки играеше танца на сервитьорките. Албена стана една от участничките в конкурса Плеймейт и се появи на страниците на „Плейбой“. Спечели с лекота титлата „Мис Плеймейт“ 2005. После се снима в риалити, стана тв-лице, а искала да навлезе и във фолка…

Кои са другите четири претендентки за най-голям естествен бюст може да видите в класацията на BLife.bg.