Жената „Есен“ стил и характер

3
Добави коментар

Златна като пожълтелите листа, зелена като боровете в планината, кафява като напечената от лятно слънце земя… Топлите, наситени тонове са цветовете на жената-есен. Тя е реалистична, целенасочена и изпълнена с оптимизъм. Синоним на енергия и жизнена сила…

Очи: Светлокафяви, тъмнокафяви – блестящи и с топло излъчвне.

Коса: Есенната жена има средно до тъмнокафява, кестенява или с червен оттенък коса.

Кожа: Тенът може да е с нюанси на бежово-златно или слонова кост, но характерният белег е бронзовият оттенък. Грим: Тъмнобронзовият пигмент на нейната кожа изисква основният тон на грима (фон дьо тен) да е в червено-кафявата гама. Върху бузите – полъх от кафява пудра с цвят на теракота. Макиажът на очите е в матовите тонове на кафяво и маслиненозелено. За повече изразителност на погледа върху ръба на долния клепач се очертава тънка линия с туш в един от цветовете на сенките за клепачи. За устните е подходящо червило също в червено-кафява багра, ръждиво или теракота. Основният тон на косата се подчертава с нюансите на медночервено и цвят на кестен. Най-общо: Топли, приглушени, но естествени цветове.

Облекло: То е в елегантно-спортен стил от тъкани със структури, от велур, пясъчна коприна, лен и памук. Цветовете са: масленозелено за костюм с панталон, както и многобройните нюанси на зеленото: грахово, борово, каки. Много красиви са платовете в оранжево, ръждиво, червено-кафяво, медно, царевично-жълто и всички бежови и кафяви тонове. Не са подходящи розовите и светлосините.

Десените на тъканите са разнообразни. Те може да са на едри петна, „зебра“, флорални мотиви. Никога ситни нежни цветчета. Особено оригинални са етномотивите в естествени цветове на преждите, рокли без ръкави под мантото и закръглени деколтета на блузите.

Бижута: За есенната жена те са от естествени материали: огърлици от дърво с едри форми, гривни от същия материал, украсени с камъчета от корали, гранати. От благородните метали се избира матово или червено злато. Месинг, мед и бронз – за любителките на оригиналните фолклорни модели. Не са подходящи бижута от сребро, платина, бяло злато. За вечерно парти – масивни златни пръстени.

Есенна мода:

 Продуктите от сета: 

Продуктите от сета:

Продуктите от сета:

 

Продуктите от сета:

Продуктите от сета:

Продуктите от сета:

Блузка

Продуктите от сета:

Посетете нашия