Ясновидецът Румен Иванов с потресаваща версия за смъртта на сестрите Белнейски

8
Добави коментар
sscarfacee
sscarfacee

Ясновидецът Румен Иванов с потресаваща версия за смъртта на сестрите Белнейски

Мистерията около смъртта на сестрите Белнейски през 2006 г. вълнува както медиите, така и народа. Досега единственият обвинен за гибелта на двете непълнолетни момичета бе Лазар Колев, който според официалната версия се явява физическият убиец. Колев бе заподозрян за убийството три години след него, именно затова доказателствата по делото обаче не са неоспорими, че той е извършил ужасното убийство.

За пореден път медиите се допитаха до ясновидци, екстрасенси, гадатели за тяхната версия, за това какво виждат в миналото и най-важното – знаят ли кой и защо е убил невинните дечица.

Ясновидецът Румен Иванов от София споделя потресаваща версия за двойното убийство на момичетата от Пазарджик. Иванов не оневинява Лазар Колев, но е на мнение, че Лазар не е действал сам. Той се явява изкупителна жертва. Едната от сестрите е била лудо влюбена в него и той се е възползвал от ситуацията, за да я накара да проституира. Според него обаче момичето се е отказало и затова е намерило смъртта си. Замесени са още двама, имената, на които ясновидецът не споменава. Очевидец на случката е станала другата  сестра, затова от страх да бъдат издадени, килърите слагат край и на нейния живот.

Ще бъдат ли разкрити хората, които по такъв жесток начин, взеха живота на сестрите Белнейски? Ще намерят ли покой родителите след като се разкрие истината?

Семейство Белнейски осиновиха 5-годишно момиченце в Пазарджик миналата година. Първоначално те са били приемно семейство на детето, което е очаквало своите осиновители от чужбина, но след установена проверка става ясно, че момиченцето се чувства много добре при Белнейски.

Чудеса.нет препоръчва и: