Цвета Станилова се венча за баскетболиста Илиян Евтимов

2
Добави коментар

Красивата водеща на Ринг Цвета Станилова, по която въздиша половин спортна България, каза заветното „Да“ на баскетболиста Илиян Евтимов, син на бившия национал Илия Евтимов. За удобство венчавката и почерпката се проведоха на едно място – в градината на столичния хотел „Грийнвил“. Цвета събра погледите с великолепна бяла рокля по тялото. Тя бе изведена до олтара от дядо си, който вдигна предългия й шлейф.

На младите кумува братът на младоженеца – Васил Евтимов, който обаче не бе придружен от американската си съпруга Мери-Марта и двете им деца. По тази причина в ролята на кума влезе най-добрата приятелка на булката и нейна колежка в Ринг Жени Алексиева. Шаферка беше друга водеща в спортната телевизия – Николета Маданска. Шаферът Веско Веселинов, който е баскетболист на Лукойл Академик, се появи на събитието с бившата националка по художествена гимнастика Елеонора Кежова. Нежната хубавица бе сгодена за друг баскетболист – Юлиян Радионов, но работата се разсъхна. Бившият национал Тенчо Банев пък дойде без голямата си любов Ева Гунева, с която се раздели наскоро. Баскетболното съсловие бе представено още от Георги Давидов, придружен от съпругата си София и 8-годишната им дъщеричка Ния. Сред гостите бе забелязан и изпълнителният директор на Ринг Ивайло Гюров.

Церемонията започна с 20-минутно закъснение – в 17:20 вместо в 17:00 часа. Родителите на младоженеца пристигнаха от Франция.

„7 дни спорт“