Направиха сладко от косата на принцеса Даяна

1
Добави коментар
leon19
leon19

Британски търговец продаде сладко, направено с елементи от косата на покойната принцеса Даяна

Британски търговец продаде сладко, направено с елементи от косата на покойната принцеса Даяна, пише британският вестник The Sunday Express.

Това се случи на търг на сюрреалистичното изкуство в Лондон. Всички буркани сладко бяха продадени за рекордно малко време на цена от 5 паунда за един.

„Взех няколко косъма от косата на принцеса Даяна и ги сложих в джин, а след това прибавих мляко и захар. Косата успях да купя по eBay“, заяви Сам Бомпас, изобретател на рецептата Той твърди, че единствено се опитал да превърне баналното в нещо напълно необичайно.

Сладкото може скоро да се появи в супермаркетите, след като големи вериги магазини проявиха интерес към него, отбелязва БГНЕС. Продажбата на сладко с привкус от косата на покойната принцеса предизвика и отрицателни коментари.

Джоун Бери – член на кръга на Даяна, които почитат паметта на принцесата, зададе въпроса защо някой би пожелал да си купи толкова „извратен“ продукт. „Тези хора просто се опитват да изкарат пари с името на Даяна. Това е абсурдно. Какво биха си помислили Уилям и Хари?“, заяви възмутено Бери.

06/07/2010

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари