Комбинирани пакети цифрова телевизия и интернет от blizoo – Pixel Media

2
Добави коментар

Комбинирани пакети цифрова телевизия и интернет от blizoo

08 юли 2010, 10:31

Пакетната цена на икономичната услуга високоскоростен интернет и цифрова телевизия е само 15 лв. на месец

Телекомуникационният оператор blizoo вече предлага нови пакети с високоскоростен достъп до интернет, цифрова телевизия и телефон. Компанията се стреми да привлече и задържи интереса на потребителите не само с ниските цени на предложенията, но и чрез изцяло прозрачните условия на договорите – без отпечатани със ситен шрифт клаузи, които да изненадват неприятно след подписването им.

„С новите предложения blizoo спазва обещанието си да предлага гъвкави и авангардни продукти на потребителите. Още при представянето на новата марка поехме ангажимент за честност и прозрачност към клиентите и го изпълняваме – затова колкото и да търсите, няма да откриете скрити клаузи и подвеждащи условия в нашите оферти. Това е и духа на новата ни рекламна кампания, която с чувство за хумор ни напомня, че „скритите условия развалят връзката”, каза Димитър Радев, Главен маркетинг директор на blizoo.

Oт началото на месеца blizoo въвежда на пазара нови пакети с цифрова телевизия, като абонатите могат да избират между няколко варианта на комбинирани услуги с различен брой програми.

Новият икономичен вариант за цифровата телевизия с 40 селектирани програми се предлага срещу 10 лв. месечна такса.

Пакетната цена на икономичната услуга високоскоростен интернет и цифрова телевизия е достъпна за абонатите на цена от 15 лв. на месец.

По-взискателните клиенти, които държат на по-голямо разнообразие от качествени местни и международни програми в комбинация с високоскоростен интернет, могат да изберат пакета с 80 програми и 10 Mbps скорост на интернет достъп срещу 23 лв. на месец.

И трите промоционални предложения се предлагат с 18-месечен договор, който гарантира на потребителя, че няма да има бъдещо увеличаване на цената. Едновременно с това клиентите получават услугата без такси за оборудване, инсталация и поддръжка, както и допълнителна отстъпка от 1 лев на месец при електронно плащане или директен дебит.

назад

предишна новина

следваща новина