Vitaslim LIGHT – за отслабване с двойно действие

11
Добави коментар
look
look

Лека формула със силно действие

Vitaslim LIGHT e „Най-препоръчваният от фармацевтите продукт за отслабване”, сочи изследване на „Фарма Бранд”. Той осигурява двойно по-лесно и бързо редуциране на теглото без драстични промени в начина на живот.

Изключителната ефективност се дължи на леката му формула, която включва само две съставки – PinnoThin™ и CLA. Те работят в двете най-важни посоки при отслабването – намаляване на изяжданата храна и увеличаване на изгорените калории. Изцяло натуралните съставки действат многократно по-бързо и пълноценно, защото са в специална течна форма (патентована технология Licaps® на Capsugel).

По-малко храна без глад

Благодарение на PinnoThin™ Vitaslim LIGHT потиска чувството на глад и така ефективно предпазва от преяждане. Засилва усещането за ситост и балансира храненето. Помага за лесно засищане със значително по-малко храна. Резултатът е по-малко приети калории без усещане за гладуване.

Стопяване на мазнините

Второто действие на Vitaslim LIGHT е изгаряне на мазнините. Активната съставка CLA подобрява метаболизма и обмяната на веществата и ускорява топенето на подкожните мастни натрупвания. Тя превръща мазнините в мускули. Тялото става по-оформено и стройно. Vitaslim LIGHT изгаря мазнините и при покой на тялото (дори по време на сън).

Как се пие Vitaslim LIGHT?

1–2 капсули 3 пъти дневно един час преди хранене с повече вода. За по-добър и траен резултат се приема ежедневно в продължение на поне 3 месеца.

Противопоказания: Не са известни. Препоръчва се бременни и кърмещи жени да се консултират с лекар преди употреба. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).

Търсете и в аптеките!

* Vitaslim LIGHT е „Най-продаван продукт за отслабване” за 2011 г. и 2012 г. според данни на IMS Health.