Snooper 3Zero радари GPS ниски цени Snooper 3 Zero

2
Добави коментар

Snooper 3 Zero

Новите камери на КАТ снимат по 1600 на ден за скорост

Водач с „Порше” държи рекорда край Пазарджик с 234 км в час

Ако не искате да сте един от тях използвайте Snooper 3zero или

Handsfree Spy

Ние работим за вас и през празниците

 

 

Само сега ПРОМОЦИЯ

 

Snooper 3 zero  379лв.

 

До момента няма категоричен отговор на въпроса, кое по-голямо зло за шофьорите засада на инспектори на пътна полиция, въоръжени с радар за измерване на  скоростта на автомобили, или растящите като гъби, стационарни камери за мониторинг на нарушенията по пътя (минаване на червен светофар, мониторинг на скоростта и навлизане в насрещното платно и т.н.). Единия вариант, можете да се опитате да преговаря с служителите от правоохранителните органи, размерът на санкцията за нарушението е достатъчно голям, но все пак по-малък от този, определен от действащото законодателство.

 

В друг случай, в края на месеца, неочаквано може да се сдобиете с един пакет от Министерството на вътрешните работи с една снимка, където преминавате на червен светофар или карате в насрещното платно в опит да „наваксате“ време, с приложени към същата тази снимка глоба, която трябва да се заплати в най-скоро време в някоя банка. (Можете, разбира се, да не се заплаща, но сега в България има доста строги методи за справяне с гражданите които не плащат глобите от баналното затруднение при продажбата на автомобила ви, да ви задържат на границата, преди да напусне за дългоочакваната ваканция, както и отказ на разрешение за напускане на страната. Snooper 3 Zero

Безплатна доставка за София и цялата страна !!!

 

Само и единствено при нас гаранция 2 години!!!

 

Ние работим за вас и събота и неделя!!!

 

Може да бъдат  избегнати и двата варианта – като се спазват правилата за движение! Но кой българин не обича да кара бързо?!

Един от начините да се застраховате от получаването на глоби за бързо шофиране е закупуването на радар детектор. И на нашия пазар, те са представени в широк диапазон: от най-простите до най-сложните! Snooper 3Zero не е само  радар детектор!

Едно нещо обаче е лошо при радар детекторите, за съжаление, детектор радара не решава проблема със стационарните камери, особено тези, които нямат излъчване на никакви сигнали, понеже работят в режим снимки и видео: преминаване на червена светлина – започване на запис (или поредица от снимки) и др. И тогава идва на помощ Snooper 3 Zero – първият в света радар детектор в комбинация с функция на GPS-информатор за стационарни камери на КАТ!

 

КАТ инспектора насочва към движещо се превозно средство радара и натиска бутона за измерване на скоростта  или радар, в комбинация със снимки и видео, и след 1,5 км стоят служители на КАТ с информация за скоростта ви и снимки. Вълна от определен диапазон (К, Ка, Ku, X, лазерни), излъчен от радарния пистолет, стига до превозното средство и се отразяват от него обратно в радара. В зависимост от вида на радара става изчисление на скоростта на автомобила (всички радари, с изключение на лазерните, използват основно работата на ефекта на Доплер).  Свържете се с нас за покупка на Snooper 3Zero

 

Радар детектора, от своя страна, „засича“ определен радарен обхват и сигнализира на водача, че в близост има устройство, което излъчва вълни с определен диапазон (за съжаление, на тези вълни работят и други устройства, така че радар детекторите понякога лъжат). При приближаване на източника на сигнала интензивността на сигнала се увеличава. По този начин, водачът получил сигнал, може да намали скоростта, която е разрешена.

 

Въпреки това, погрешно се смята, че радар детектора е сигурна предупредителна система. Не бива да забравяме, че: А) никой радар детектор не дава 100% сигурност Б) Ако сте „първа“ кола в колона, детектор радара няма да ви спаси от служители на КАТ Б) от лазерен радар малко вероятно е да се спасите, въпреки че почти всички видове радари засичат радари лазери. Това е характерно за лазерни радари. Лазерните радарни измерват скоростта на превозното средство, с помощта на светлината. Светлината се движи по-бързо от звука (около 300 милиона метра в секунда, което е около 30 см за наносекунда). Лазерните радарни излъчват светлина приличаща на инфрачервената и чакат, докато той се върне, отразен от преградата. Времето се разделя на две, като по този начин ние получаваме разстоянието до колата. Ако се направят редица такива „изстрели”, разликата между измерените разстояния за наносекунда, можем да изчислим скоростта на превозното средство. Тези снимки са 1 / 3 секундата осъществени от лазерното оръжие са няколко стотин, точността на тези измервания обикновено е доста висока. Предимството на лазерните радари е, че размерът на „конуса“ на светлината е много малък (например, на разстояние от 300 метра, размерът на конус ще бъде около един метър в диаметър). Това позволява на радара да засече точно някое превозно средство, не позволявайки на автомобила до него да го скрие. Полицията измерва скоростта на точно определено превозно средство, така че грешка поради броя на колите не може да има.

 

Г) Фиксирани камери (които имат радарни инсталации) са разположени под ъгъл спрямо повърхността на пътя, което означава, че радар детектора може да я намери чак  когато е в непосредствена близост до него, това не дава време на водача, за да реагира.  Свържете се с нас за покупка на Snooper 3 Zero Така комбинацията от две функции: радар детектор и GPS-информатор в едно устройство осигурява на водача по-убедителна защита от средствата за мониторинг на движението, от наличието на само една от тези функции.

Snooper 3Zero – разумния избор на шофьора!

Максимална мощност

Snooper 3 Zero се адаптира към техническите характеристики на радарите, използвани в Българиия! Функцията за определянето на бързи сигнали е активирана по подразбиране и потребителите не е необходимо да я настройват допълнително.

Възможност за регулиране на информацията    за    разстояние на стационарни камери

В допълнение към автоматични настройки, свързани с скоростта на превозното средство, потребителят може да конфигурира ръчно количеството на метрите до 1 км, за които Snooper 3Zero трябва да започне да информира водача при приближаване към място на фиксирани камери на КАТ.

Предупреждение за приближаване до зони на       риск

Snooper 3 Zero има функция да предупреждава водача за приближаване на места с концентрация на катастрофи, маркирани със специални знаци на риска (функция може да се включва и изключва).

Прием на сигнали

Приема всички видове сигнали във всички радарни групи: К, Ка, Ku, X, лазер. Всяка група може да бъде индивидуално включвана и изключвана. Това устройство може да се използва в Европа, дори в страни, със забрана на ползването на антирадари (напр. Великобритания), както по своята същност е GPS информатор детектор

 

Предупреждение за приближаване до училища

Режимът може да бъде активиран и след това, в определени интервали от време,  Snooper 3Zero ще предупреждава водача за доближаване до училище.

Яркост на дисплея

Snooper 3 Zero има регулируема яркост дисплей (3 режима)

City/Motorway/All

Функция за избор на трасе (има 3 режима)

Logic

Спиране на режима на работа на радара

 

Auto Mute

Функция за автоматично спиране на звука за удобство на водача

Laser

Патентована функция за безгрешна диагностика на лазерно радарни сигнали на 360 градуса

Voice

Функция на гласови съобщения

Скорост на транспортното средство

Той може да определи скоростта на превозното средство в различни изчислителни единици (мили / км в час).

 

Час (точно време взето от спътник)

Възможност за настройка на часовника на екрана по време, когато устройството е в режим на готовност.

Функция на „умно” спиране на звука (Smart)

Функция на изключване на звуковия сигнал при скорост по малка от 25 км/ч.

Измерване на нивото на интензивност на      сигнала

Осигурява на водача информация за относителната близост до източника на радарен сигнал.

Функция за ограничение на скоростта

Потребителят може да конфигурира ограничение на скоростта, след което Snooper 3Zero ще ви сигнализира при надвишаване на скороста.

 

Настройка на звука

3 режима за подаване на сигнали

Език

Възможност за избор на език

Енергозависима памет

Snooper 3 Zero помни всички настройки и ги зарежда след изключване на устр.

Лесно разбиране на работата с Snooper 3Zero

Въпреки редица функции, има само три бутона.

 

Годишен абонамент

Способност да се актуализира ежедневно базата данни в рамките на една година безплатно!

Програмируеми места

Функция за настройка (създаване) на собствени обекти-база данни (99 места)Постове на Кат, места на чести засади и др.

GPS координати

Възможност за изпращане на координатите на мястото където се намирате в случай на нужда (на приятели, на службите за спешна помощ и т.н.)
 

 

Безплатна доставка за следните градове: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Паразджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол

 

Радар-детекторите са разрешени в България, и в повечето Европейски държави.Радар-детектора  по никъкъв начин не влияе или смущава на Полицеският радар. Забранени са устройства които, влият и смущават пряко върху Полицеският радар ( по Чл. 181. Наредба № Iз-1959 от 27.12.2007 г. Наказва се с глоба до 50 лв. и 10 к.т)