Видеонаблюдение и камери на НИСКИ ЦЕНИ

3
Добави коментар
kitenskiq
kitenskiq

 MGC видеонаблюдение – Системи за сигурност и охрана 

С нашите иновации и използването на най-новата технология, ние можем да създадем една многостранна система за видеонаблюдение, която да отговори на вашите бизнес нужди.От една камера до хиляди камери.

В MGC видеонаблюдение, имаме богат опит в интегрирането на цифровите технологии; модерна система за видеонаблюдение включва интегрирана система, състояща се от статични и подвижни камери, наклон и увеличение на камерите, за да се позволи на операторите да следят от контролната зала всяко едно движение.

Системата включва усъвършенствана технология. Функциите, могат да включват:

-DVR със сменяеми твърди дискове -Нощно виждане използвайки най-новите IR технологии -Мрежово базирано видеонаблюдение даващо ви възможност да наблюдавате камерите от комфорта на вашия офис или от лаптопа си. -PIR детекторите са свързани с камерите, които изпращат видео до пункт за мониторинг,  за да се даде възможност за активиране на алармената система в реално време. -PA системата, свързана със системата за да може да се осъществи мигновена комуникация с вашия сайт.

 

С последния модел инфрачервена технология нашите системи могат да работят в пълна тъмнина, довеждащи изображението до дневна светлина. 

Ние инсталираме системи, които имат възможност се адаптира към социалните промени, във всеки един проект правим оценка на риска, като така се позволява на системите да бъдат гъвкави в бъдеще и да имат способността да се адаптират към променящите се обстоятелства.

В MGC видеонаблюдение  даваме на крадците точно това което заслужават- Нищо

Защитете себе си, близките ви, бизнеса си ние от MGC видеонаблюдение знаем как да ви осигурим нужната безопасност, винаги преценяваме всички възможности и опасности за да изберем най-добрия начин за поставяне на вашата видеозащита. Не бъдете от хората които си слагат видеонаблюдение чак след като веднаж са попаднали в трудна ситуация, направете превенция и бъдете подготвени за лошите ситуации.

Осгурете си безопасно бъдеще, за да спите спокойно.

 

Ние можем да Ви изготвим персонална оферта за системи за видеоналюдение, свържете се с нас на Видеонаблюдение MGC