Бойко Борисов няма да играе за президент

8
Добави коментар
user24
user24

неделя, 18 юли 2010 г. 12:59 ч.

Бойко Борисов няма да се кандидатира за държавен глава. Цветан Цветанов ще се наложи като успешен президент

В рамките на първата годината от своето управление, Бойко Борисов успя да изтъкне най-присъщите на зодиакалната си принадлежност свои качества – на водач, ентусиаст и непоколебим идеалист, с доста себична натура. В някаква степен, това съчетание от личностни характеристики, типични за Близнаци, го отъждествиха, по /донякъде/ краен начин с държавата. В следващите месеци той ще запази наложеното от години статукво на организатор и лидер. Ще бъде олицетворение на сигурност, спокойствие и рационалност. Достатъчно умен е и няма  да повтаря грешките си.

Интересно е, че често чувствата му са в истинско противоречие с невъзмутимостта, която изразява външно. Понякога хладнокръвието му е подвеждащо, поради факта, че е овладял почти до съвършенство самоконтрола. Бойко Борисов ще остане в търсене на перфектния екип и най-после ще докаже, че е успешен кадровик. Този си потенциал до момента той не е разкрил достатъчно.

Очаквам да номинира най-силния, важен и сигурен човек в екипа си – Цветан Цветанов за президент.

С тази постъпка ще се затвърди успешното взаимодействие между тях двамата и премиера ще осъществи голямата си цел-постигане на диалогичност между основните, най-важни институции в България. Макар, че е известен с уникалното си  медийното поведение, г-н Борисов осъзнава, че реалната симпатия  на народа в последно време клони към Министъра на Вътрешните работи. В тази връзка и в следващите месеци се очаква г-н. Цветанов категорично да запази водачеството си във всички рейтинг класации.

По повод на този уникален политически тандем /Б.Борисов, Ц.Цветанов/ може да се каже, че в течение на времето, те ще постигат още по-голямо приспособяване един към друг и ще продължават да  поддържат едни и същи идеи. Ще продължат да показват постигнатото /и постоянно/ взаимно съгласие. Ще доказват и в бъдеще силна сърдечна непринуденост в отношенията си, които остават балансирани.

Заедно ще преживяват много по-лесно емоционални състояния, породени от политически ситуации в страната. Всеки обаче ще съхрани собственото си достойнство и индивидуалност. Докато единия нетактично ще казва истини, другия ще скрива своите мисли зад кротки обноски и маниери, което няма да му пречи да излъчва сигурност. Ще продължи да стои далече от всякакви компромиси със себе си и работата си. Ще репликира словоохотливостта на своя шеф с разумно мълчание и сдържаност. Никога няма да го видим в емоционално разхищение и в пилеене на работно време в безпредметни дискусии.

Ще наложи имидж на успешен президент на България.

Още любопитни новини в BLife.bg