Силвия Димитрова oт Survivor 3 : В секса нямам табута,важно е удоволствието.

4
Добави коментар

Участничката в „Survivor 3“ Силвия Димитрова засне гореща фотосесия специално за лайфспорт.бг.Синеоката красавица в откровен разговор пред нас говори за нещата от живота и спорта.Както е видно от интервюто с нея за нея няма забранени теми.

Екипът от www.lifesport.bg благодари на спортно-плувният комплекс ViKTORiA,който бе наш любезен домакин по времето на заснемането на нашата поредна фотосесия.

Телефон за резервации и информация :029515393

Момичета на живота! 1-Жените са секси в нежно …бельо 2.Случвало ли ти се е Секс на първа среща? Не 3.Как би си представила твоята роля в сексиндустрията като куртизантка 4.Получаваш най-често комплименти за какво в теб? Очите 5.Имала ли си неприлични предложения за секс? Да 6.С какво би искала да се занимаваш? Кинезитерапия 7.По кое не обичаш да те пип(т)ат? Лицето 8.Кои са най фрапиращите и пикантни моменти по време на твои фотосесии снимките За Playboy Какво според теб трябва да дава и изисква една жена от един мъж и той на нея ? Уважение,коректност,любов. Харесван тип мъже ? Атлетични,чаровни и отговорни. Любими марки:дрехи,автомобили и други ? Всичко удобно и практично. Как устояваш на напъните на твоите ухажори ? С чар Какво е за теб секса и Моногамна ли си ? Секса е нещо много важно , водещо Моногамността зависи от ситуацията Склонна ли си да простиш изневяра ? Да Любим спорт,спортист,отбор ? Лека атлетика,спортист-Юсейн Болт,отбор-Левски Как подържаш фигурата си и тонуса си ? С тренировки,добра храна и настроение Какви съвети би дала за добра фигура и красиви дамски форми ? Повече спорт и грижа за себе си Любим филм , актьор,музика ? „Зеления път” , актьор- Дензъл Уошинктън,музика хаус,чиллуауд Голямата ти страст,слабост , хоби ? Спорт Любимото ти място за почивка ,забавление ? На топло и екзотично място Идеалните мерки за теб ? Добра пропорционалност на тялото Какво мислиш за еротичните фотосесии , ти би ли се снимала ? Oдобрявам ги,те са По-горещите сцени за горещите жени Събличайки се голотата на жената е нейна слабост или силно оръжие ? Зависи от жената и от ситуацията Какво най-много харесва ш и нехаресваш в теб ? Харесвам очите,краката,не харесвам глезените Как би се описала ? Непредсказуема понякога,с чувство за хумор,отговорна и секси. С какво се занимаваш ? С кинезитерапия Най-скъпата ти вещ ? Нямам такава С какво се занимаваш ? Най-големият ти страх ? Самотата и смъртта Коя част от тялото си би коригирала? Белегът Какво би те накарало да се изчервиш ? Лъжата Опиши най-добрите си приятели ? Такива като мен Най-щурото секс изживяване? На Айфеловата кула…. Как си вдигаш адреналина ,как протича обикновено денят ти? Адреналина- с екстремни спортове. Денят ми протича разнообразно. С какво се гордееш и с какво искаш да те запомнят ? С възпитанието,което са ми дали родителите ми. Искам да ме запомнят такава,каквато съм. Кои са най-големите клюките, които си чула за себе си и притесняват ли те? Клюките са винаги по много и най-разнообрани,но не ме притесняват. Твоите изкушения са ? Шоколада Кое може да определиш като всичко в твоя живот ? Семейството ми Добрите момичета не го правят, лошите го правят, най-добрите го правят за пари…кое е това нещо? Фотосесийте.

Коя е любимата ти поза за снимане ,а и в секса и има ли табута за теб в секса ? Любима поза закачлива-свенлива. Нямам табута,важно е удоволствието. Кой е удачният или добре работещият контакт за работа между модел и фотограф? Предразположението и чувството за хумор. Жените са солта на живота , или пък правят живота солен!!! Разбира се,че са солта на живота.