Мисията възможна: да получиш оргазъм само от мисълта за това

34
Добави коментар
apollyn
apollyn

 

Какво ви трябва за напълно безопасен, разтърсващ секс? Кондоми? Спермициден гел? Друга форма на контрацепция? Добър партньор? Механични играчки? Не! Барбара Карелас (на втората снимка) твърди, че единственото, от което се нуждаете за най-разтърсващия оргазъм в живота си, е… само мисълта за това. Не трябва да се попипвате тук и там, дори не ви трябва компания. През последните 20-ина години нюйоркчанката достига върховното удоволствие с помощта на дихателни техники, малко фантазия и много концентрация. Според нея кючът е дълбокото вдишване и издишване. А учените в университета Рютгерс потвърдиха, че дамата не си измисля. След изследване с ядреномагнитен резонанс те са установили, че зоните в мозъка й, които отговарят за оргазма, буквално светват ярко, когато Карелас „свършва” с ума си.

 

Науката се занимава с връзката между върховното сексуално удоволствие и мисълта от 70-те години на миналия век. Учените са установили, че при жените тази връзка е много по-ярко изразена, отколкото при мъжете. Независимо от това обаче за всеки е възможно да получи оргазъм, ако мисли в правилната посока. Това обаче не трябва да се превръща в самоцел, за да не се разочаровате съветва секс терапевтът д-р Ян Кернер. Той препоръчва да използвате тази техника, за да разнообразите и обогатите сексуалния си живот, а не за да го заместите.

 

За да помогне и на други хора да правят безопасен разтърсващ секс, Карелас изнася лекции като гост лектор в различни университети и дори ще участва в риалити шоу с името „Странен секс”. Тя открива изкуството на мисловния оргазъм в края на 80-те години на миналия век, когато е бумът на СПИН в театралните среди и много от нейните приятели умират от коварното заболяване буквално пред очите й.