Тайните за красота на Камелия Воче

4
Добави коментар
hadjto
hadjto

Камелия Воче е хубава жена с вроден български сексапил и придобит италиански чар. Водещата на предаването „7-мо авеню“ по ТВ7 ни зарежда с положителна енергия всеки делничен ден. Какви са тайните за красота на Камелия Воче?

Камелия Кръстева с артистичен псевдоним Камелия Воче (от италиански „voce“ – „глас“) е родена на 9 юни 1965 година в град София. Завършва  „Естрадно пеене“ в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров. От 1991 до 2007 година живее в Италия, където е успяла джаз певица, след което се връща в България и продължава музикалната си кариера. Разведена, с две деца – Деси и Самуел. Камелия Воче и светският хроникьор Мон Дьо са водещи на магазинното ток шоу „7-мо авеню“, което се излъчва всеки делничен ден от 10:00 до 11:30 часа по ТВ7. Какви са тайните за красота на Камелия Воче? Какво е твоето определение за красота? Камелия Воче: Външна красота, придружена от търпение, присъствие и много чар.

Имаш две пораснали деца. Как се отразява майчинството на красотата? Камелия Воче: Да, имам син и дъщеря. Дъщеря ми вече е жена на 28 години и съм щастлива, че тя има много качества, красотата е само едно от тях.

Влюбена ли си? Каква е връзката между любовта и красотата? Камелия Воче: Влюбена съм – да! Когато човек е в такова състояние, всичко което усеща, е по-хубаво отколкото е всъщност и съзира красотата навсякъде.

Би ли се снимала в еротична фотосесия? Камелия Воче: Не, не, не.

Кои жени са по-красиви и по-стилни – българките или италианките? Камелия Воче: Българката има добра фантазия, за да изглежда добре с малко средства, а италианката има всичко онова, с което може да прикрие недостатъците си.

Страх ли те е от старостта? Камелия Воче: Всяка възраст до сега ми показва, че можеш да се чувстваш прекрасно и да намираш красота в различните етапи от живота си.

Какъв е стилът ти на обличане? Камелия Воче: Съдейки по околните – правя добро впечатление. Кои са любимите ти модни марки и дизайнери? Камелия Воче: Valentino, Bluemarine, дизайнерката е Анна Молинари. От дизайнерите на обувки харесвам Bruno Magli и Sergio Rossi.

Страдаш ли от шопинг мания или й се наслаждаваш? Камелия Воче: Малко съм се изморила от шопинг.

Колко чифта обувки имаш? Камелия Воче: Около 100 чифта.

Малки или големи чанти? Камелия Воче: И малки, и големи – зависи от случая.

Какви бижута носиш? Камелия Воче: Damiani, Cartier, De Grisogono

Каква козметика използваш? Камелия Воче: La Prairie, Еste Lauder.

С какви козметични ритуали започва и завършва денят ти? Камелия Воче: Съвсем простички – вода и сапун.

Какъв грим предпочиташ? Камелия Воче: Умерен.

Кой е любимият ти парфюм? Камелия Воче: Must de Cartier.

Какво е отношението ти към пластичната хирургия? Възползвала ли си се от услугите й? Камелия Воче: Не съм се възползвала все още. Oглеждам любопитно това, което се прави.

Коя част от тялото си би коригирала? Камелия Воче: Засега никоя.

Спазваш ли диети? Камелия Воче: Не, дори ям ужасно много.

Кои храни присъстват най-често в менюто ти? Камелия Воче: Сладкиши.

Как поддържаш фигурата си? Камелия Воче: Със спорт.

Колко често ходиш на фризьор, маникюрист и козметик? Камелия Воче: На фризьор – два пъти в седмицата, маникюр – всяка седмица. На козметик ходя доста рядко.

Обичаш ли да посещаваш spa центрове? Коя е любимата ти spa процедура? Камелия Воче: Масажите.

Външната красота прикрива ли недостатъците в характера? Камелия Воче: Напротив, стават още по-видими.

Как поддържаш духовната си красота? Камелия Воче: Музика, книга, кино и малко благотворителност.

Каква е цената на красотата? Камелия Воче: Красотата няма цена, ако към външната прибавиш душевната и я съхраняваш във времето.

Снимки: ТВ7

09.07.2010/Интервю на Биляна Божилова