АЗИБИОТ 500 мг. Информация

2
Добави коментар
rusenez
rusenez

Azibiot 500mg. Е предназначен за лечение на инфекции причинени от микрооргазними като: – Инфекции на кожата и меките тъкани – Инфекции на горните отдели на респираторната система – Инфекции на долните отдели на респираторната система – Болести предавани по полов път.

 

АЗИБИОТ дозировка

При деца над 45кг и възрастни: Общата доза АЗИБИОТ е 1,5г., която се приема под формата на 500мг. веднъж дневно в рамките на три последователни дни. Алтернативен начин на прилагане е първите два дена по 500мг. следващите три дни по 250мг. т.е. общата продължителност е 5 дни.

Лечение на болести предавани по полов път, причинени от Haemophilus dicreyi, Chlamydia trachomatis Дозировката АЗИБИОТ е 1г. приет като еднократна доза.

АЗИБИОТ противопоказатели

Azithromycin не трябва да се предписва на пациенти с алергия към същия или към други макролидни антибиотици или към някои от помощните вещества. 

АЗИБИОТ ЦЕНА

В зависимост от аптеката варира от 15,41 до 17.00лв

АЗИБИОТ

ВНИМАНИЕ! ПРОДУКТА СЕ ПРОДАВА В АПТЕКИТЕ САМО ПРИ НАЛИЧИЕ НА РЕЦЕПТА! ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ СТАТИЯТА Е ИНФОРМАТИВНА И НЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕНИ КОНСУЛТАЦИЯТА С ЛИЧНИЯ ВИ ЛЕКАР И ФАРМАЦЕФТ!

150

com_content.article

 
1
2
3
4
5

(0 гласа, оценка 0 от 5)

АЗИБИОТ 500 мг. Информация0 от 5 от общо 0 гласували.