Феромони. Действат ли наистина парфюмите с феромони?

5
Добави коментар
lirinorn
lirinorn

Откриване на феромоните

Феромоните! Има много легенди за откриването на феромоните. Според една от тях в една лаборатория – в процеса на разследването на extranacion на андростенон – се чупи съда и съдържанието му се разлива върху облеклото на изследователя. Същия ден, учения разбра, че привлича жените с по-голяма сила, отколкото обикновено. Когато истината за действието на феромоните излезе наяве, влезоха в продажба няколко продукта със синтетични човешки феромони, които и до днес се купуват. Отне тридесет години да стане ясно на хората, как те  несъзнателно реагират на феромоните като при животните, които имат по-голямо влияние върху човешкото поведение, отколкото първоначално се смятало.

Какво са феромоните?

Думата „феромони“ идва от две гръцки думи и хормонални ferein означава „носител на вълнение.“ По дефиниция, феромони са химични вещества, отделяна от животни и хора, за да повлияе на хората от същия вид, за да разкрие конкретно поведение. Хората произвеждат тези вещества чрез потните жлези на тялото. Феромони са открити най-вече в потта, урината, слюнката и слуз. Описанията на парфюмите с феромони са наистина примамливи. Представете си, че ароматът който поставяте върху себе си Ви прави по атрактивни, интересни и привлекателни. Какво ще кажете, ако този същия аромат може да Ви даде повече увереност и респект на работното място? Представете си, че успехът на следващото Ви интервю за работа може да се постигне само с няколко впръсквания от любимия Ви парфюм. Но действат ли наистина феромоните?

Феромоните не са магия. Феромоните няма да превърнат притеснителен човек в центъра на купона. Няма да превърнат идиот в приятна личност, и няма да накарат другите хора да правят нещо, което не желаят. Но те определено имат впечатляващ ефект.  Феромоните са ефирни, безароматни съставки, които са отговорни за невербалното общуване. Действат на подсъзнанието,  увеличавайки привлекателността и самочувствието, а също така улесняващи интерперсоналната комуникация. Струва си да бъдат използвани преди среща или друго важно събитие. Феромоните ви дават уважение, почит, самочувствие, и са чудесен начин да подчертаете властта си. По същата причина те са толкова успешно използвани от политици, от хората, които заемат високи позиции, дипломати, по време на бизнес срещи, семинари, и където е важно да се подчертае значението на това, което казва . Tайно оръжие, спомагащо естествения sex appeal.

Феромони може да бъде незаменими за хората, които работят с клиенти. Използването на феромони от хората ги прави по-надеждни при изпълнение на задачите, отколкото в случаите, които не са били използвани парфюми с феромони. Подходящи са за някои хора, които се смятат за невидими и искат да бъдат по-забележими и да бъдат по-малко плахи. Други пък се опитват да привлекат повече внимание, да изглеждат по-интересни и да будят уважение.

Качествените парфюми с феромони Ви правят чаровни. Те са като част от грима. Те просто усилват това, което вече съществува. Те работят заедно с химията на тялото Ви за да повлияят на държанието на околните. Въпреки, че феромоните не са магически, те мога да Ви направят по-атрактивни, уверени и надеждни. Готино а? Качеството е важно – Качеството е много важно, когато става въпрос за действието на феромоните. Ако вземете продукт с лошо качество, отговорът на въпроса „Действат ли феромоните?” е ясен, но с висококачествени продукти, феромоните наистина действат.

Всеки, който желае добра комуникация с другите хора, без значение с какво се занимава и какво е положението в обществото, трябва да използва парфюми с феромони. Те са един магически начин за промяна на режима и настроението на хората, които са около нас. Те са доказани във всички случаи, в които всеки един влиза в контакт с друго човешко същество.

Представяме ти нашата уникална колекция от неповторими аромати, обогатени с феромони. Освободи сетивата си и се отдай на тайнствената сила на феромоните.

Тук ще намерите качествени феромонни парфюми, които наистина действат. Те ще увеличат привлекателността и чара Ви на работа и по интервюта. Изберете сега вашия парфюм с феромони на ФМ груп.

Парфюм с феромони ФМ Груп за привличане на жени. Парфюм с феромони ФМ груп за привличане на мъже