Звездни диети: 14-Дневна диета на Оз Гарсия за красива кожа и коса

7
Добави коментар

Звездни диети: 14-Дневна диета на Оз Гарсия за красива кожа и коса
Posted by BellaDonna
diets1,
диети,
кожа,
лице,
отслабване,
фитнес
4:07

Представяме Ви 14-дневната диета на звездния диетолог Оз Гарсия, който лично наблюдава кухнята на звезди от ранга на Мадона, Ричард Гиър и Гуинет Полтроу. Неговата мантра е посветена на морските организми. „Опитайте се да ядете всеки ден по едно парче сьомга и никога няма да Ви се наложи да ползвате услугите на пластичната хирургия!“ – казва той. И добавя, че за по-голяма ефективност трябва да се откаже захарта. Според диетолога захарта ускорява стареенето и води до преждевременни бръчки.

Диетата, която препоръчва звездният диетолог, ще Ви помогне да се избавите от излишните 2-3 килограма и да подобрите състоянието на кожата и косата си. Като начало запомнете главното правило: Трябва да сведете до минимум консумацията на сол и захар и пийте не по-малко от половин литър вода дневно.

14-дневна диета за красива кожа

Закуска: Изпийте на гладно 250мл топла вода. Закуската се състои от един омлет от 2-3 яйца със зеленчуци и малко зехтин. За десерт – плодове.

Втора закуска: Час преди обеда отново яжте плодове.

Обяд: 10-20 минути преди обяда изпийте 100мл топла вода. Ястията могат да бъдат от варени или задушени риби по избор с една голяма, зелена салата, подправена със зехтин. Напитка – един изцеден лимон, смесен с 250мл вода.

Вечеря: Преди хранене изпийте чаша вода. Като основно ястие – пиле (приготвено по Ваш избор), 150 гр аспержи, подправени със зехтин.

Преди лягане: Коктейл от плодове

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by