Цеци Красимирова с изкуствено око

5
Добави коментар
Iva_Blife
Iva_Blife

понеделник, 2 авг 2010 г. 10:36 ч.

Освен с многото си титли за красота , Цеци Красимирова се прочу най- вече със скандалния инцидент, случил се 2003 година, когато Косьо Самоковеца беше застрелян в Амстердам.

Тогава манекенката бе на грешното място, с грешните хора, по грешното време и заплати за това с едното си око.

Покушението срещу Самоковеца на площад „Дам“ през 2003, което отне живота му, за малко не погуби и придружаващата го манекенка. Тя оцеля като по чудо, но загуби лявото си око. Цеци много тежко изживява смъртта на Косьо, като й бяха нужни няколко години да се съвземе и възстанови от случилото се. Тя усилено избягва да говори за случилото се, както и всякакви светски изяви. Единственото, което правеше е да си стои у дома и да се грижи за дъщеря си Джудит.

Една от най-съкровените й тайни, е протезата, която носи. Дупликатът бил изключително успешен и само от близо, човек можело да забележи, че е изкуствено. Говори се, че била изработена в реномирана европейска клиника. Но кой е платил прескъпата операция остава тайна. Изработката на изкуственото око била изключително трудна, поради особения син цвят на очите на Красимирова.

Манекенката наскоро започна да се появява в медийното пространство, спрягана като любовница на Георги Иванов – Гонзо. Той пък не спира да скандализира обществото с неговите постоянни любовни авантюри, последната, от които с една от звездите на BLife – Мис Плейбой – Светлана Василева.

Цялата истината за събитията от 7 декември 2003 все още остава неразкрита. Днес, седем години по-късно, се смята, че Цеци Красимирова също е била набелязана от поръчителите и трябвало да умре заедно с любовника си. Куршумът, който я засяга, изобщо не е случаен, а е предназначен да я убие. Манекенката изкарва голям късмет и въпреки тежките си рани, успява да оздравее. Предполага се, че Красимирова е била много добре запозната с делата на Самоковеца и затова се наложило ликвидирането й – пишат в Skandalnо.