Съпругата на Николай Бареков обмисля развод заради системен тормоз

6
Добави коментар
kocet
kocet

Евгения призна официално: Семейното ми положение е сложно! Съпругата на бившия телевизионер Николай Бареков…

Съпругата на бившия телевизионер Николай Бареков – красивата Евгения, е на път да поиска развод от доскорошния си любим.

Причината за черните мисли в главата на блондинката е нарцистичното поведение на мъжа й, придружено от грубо и пренебрежително отношение в личния и професионален живот.

Наследничката на видния пловдивски род Дякови преживя тежко и разкритието, че вместо с нея, половинка й прекарва лятната си почивка в компанията на мъжетрошачката Светлана Василева.

Недоволството на Евгения срещу лайфстайла на Барека стигна дотам, че хубавелката разкри публично своите намерения, променяйки графата за семейно си положение в социалната мрежа „Фейсбук“ от „омъжена“ на „сложно“.

Проверка на папарашкия сайт „Под тепето“, който успя да преодолее защитите на „бука“, установи, че многострадалната Жени не е пуснала нито една щастлива фамилна снимка с благоверния си Николай.

Злите езици в Пловдив дори твърдят, че Барекови са сложили край на връзката си за няколко седмици, но са се събрали отново заради малкия им син, носещ името на самовлюбения баща.

БЛИЦ

03/08/2010