За нас – стоматологична клиника „Панов Дентал“

5
Добави коментар
j0r0
j0r0

За нас – стоматологична клиника „Панов Дентал“

„Panov Dental“ е водеща софийска дентална практика, която съществува от 11 години. Създадена е от Др.Панов през 1998г. Развива се в областта на висшата естетика на дъвкателния апарат.Клиниката се занимава с цялостна рехабилитация на устата и нов дизайн на усмивката.

Екипът се състои от трима лекари и трима асистенти. Практиката е в тясно сътрудничество с няколко външни специалиста – ортодонт, пародонтолог и имплантолог. Това осигурява едно комплексно и професионално лечение, отговарящо на индивидуалните нужди на пациентите.

Д-р.Панов е насочен към изцяло белите естетични възстановявания – фасети; керамични инлеи и овърлеи; циркониеви конструкции и корони; възстановявания над импланти. Голямо внимание се обръща на червената естетика – хармонията и симетрията на венеца е неразделна част от красотата на усмивката. Той е член на БДЕС Българското Дружество по Естетична Стоматология и на СБЗ Сдружението на Българските Зъболекари. Участва като лектор с клинична демонстрация на Sofia Dental Meeting 2009. Води курсове и обучения на тема естетика и цялостен план на лечение на дъвкателния апарат.

Др.Николов завършва 2007г. Факултета по Дентална Медицина на Медицински Университет в София. Занимава се с профилактика и лечение на зъбния кариес и предпротетична подготовка на пациентите.

Д-р.Иванова е ендодонтиста на клиниката. Членува в БЕО Българското Ендодонтско Общество. Демонстратор е на Dentsply Maillefer за машинна обработка на каналите. Нейна привилегия са и най-малките пациенти на практиката.