10 крилати фрази за любовта

88
Добави коментар
naskoki
naskoki

1. Истинската любов идва тихо, без много шум, лозунги и фойерверки. Ако чуваш звънчета, по- добре иди на доктор и си прегледай ушите.2. Ако любовта наистина е сляпа, защо хубавото и секси бельо е толкова популярно?

3. В началото на любовта трябва да стъпваш внимателно. Можеш да тичаш към любимата през полето едва на по- късен етап, когато си сигурен, че тя няма да ти се смее, ако се спънеш.

4. Любовта е като пясъчен часовник- докато сърцето се пълни, мозъкът се изпразва.

5. Любовта е сериозно душевно заболяване.

6. Скоро прочетох, че любовта е химия. Явно затова жена ми ме третира като радиоактивен отпадък. 7. Жените се омъжват за мъжете с надеждата, че те ще се променят. Мъжете се женят за жените с надеждата, че те няма да се променят. И едните, и другите неизбежно се разочароват. 8. Ще разберете, че сте влюбени, когато искате да продължите да се държите за ръце, дори след като дланите ви са се изпотили. 9. Любовта е онова нещо, което кара жената да пее, докато бърше пода, след като съпругът й е минал с калните си ботуши. 10. Любовта е огромното преувеличаване на разликата между един човек и всички останали.