Тамер Карадаалъ (Tamer Karadaglı) – Фърат от „Дъждовно време“ Yagmur Zamani

8
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

Тамер Карадаалъ (Tamer Karadaglı) – Фърат от „Дъждовно време“ Yagmur Zamani
Posted by BellaDonna
cinema1,
stars1,
актьор,
онлайн,
сериал,
турски
1:55

С жена може да се разведеш, с детето си – не

Още преди Тамер да започне училище семейството му заминава за Америка с намерението да се установи там. Когато той е в гимназията, родителите му решават да се върнат в Турция.

Адаптацията в родината е тежка за момчето и той се връща в Америка, но в крайна сметка се убеждава, че светът не е за самотен млад играч и се прибира в Турция. Завършва средно музикално и висше театрално образование. Живял в многонационална среда в най-впечатлителната си възраст, Тамер е усвоил няколко диалекта на английския език и не може да се сдържи да не използва тези свои познания. Той поставя Шекспировата пиеса „Много шум за нищо“ на английски и на турски език. Докато следва, неговата страст е дублажът на филми. Първата му поява в телевизията е в сериал с 1200 серии. Но утвърждаването му става в сериала „Каменна пещ“, в която талантът на „американеца“ е забелязан. Същевременно той не забравя предимствата, които му дава доброто владеене на английския език и преди три години игра с Майкъл Мадсън в гангстерската лента „Да живееш и умреш“. Това е безспорен успех, но от местната актьорска гилдия се чуха скептични гласове за неговото участи. Тамер им отговори, че на Балканите има „неприязън към успеха“ – към чуждия успех.
Той изтъкна, че ходи в САЩ два пъти годишно и поддържа връзки с тамошни агенции, както и с десетките си приятели от юношеството, и се зарече занапред да бъде много дискретен пред турските медии за чуждестранните си проекит.
В живота си Тамер се ожени преди осем години за актрисата Арзу Балкан, имат четиригодишна дъщеря, чието име е Зейно. За съжаление бракът им не просъществува дълго. Още преди момиченцето да навърши девет месеца, родителите му се разделиха. Тамер остави на съпругата си попечителството на детето и семейното жилище.
Семейният му провал не е изненада – Тамер Карадаалъ има славата на Дон Жуан и името му постоянно е замесено в афери с красиви жени. Най-скандалната история с него бе преди няколко години, когато той бе изнудван от студентка за 200 000 евро със заплаха да разпространи запис на секс между известният актьор и рускиня. Историята приключи с ареста на студентката.
Днес похожденията му не са намалели, но Тамер, който скоро ще навърши 43 години, не мисли да се жени отново. Миналата година се говореше усилено, че по време на отпуската му в Америка Тамер и бившата му съпруга се оженили повторно. В момента обаче той има връзка с известната актриса, певица и телевизионна водеща Седа Саян, в чийто развод името му упорито се намесва.
Междувременно Тамер Карадаалъ и бившата му съпруга Арзу играха заедно в един сериал и определиха
отношенията си като „дълбоко приятелство и взаимна отговорност за дъщеря ни“. Двамата бяха забелязани да пият заедно кафе в едно заведение. Съвсем наскоро пък те посетиха автоизложение. Тамер се спря на щарда на „Харлей Дейвидсън“ и си купи страхотен мотоциклет, като не пропусна възможността  да припомни, че кара мотор от 25 години и няма нито едно произшествие. Тай разкритикува културата на шофьорите в Турция и изрази мнение, че издаването на шофьорска книжка трябва да е по-трудно от издаването на разрешение за оръжие.
Понякога той слага каубойски ботуши и полицейска значка, за които твърди, че са му подарък от негов приятел, шериф в Тексас. Тамер сподели, че много иска да разхожда с мотора дъщеря си Зейно, но малката се плашела от рева на машината.
Камерите обаче го уловиха и да се забавлява досред нощ в една дискотека с модел – момиче от състезанията на Формула 1 в Анталия. А после двамата се отправиха към брега и приседнаха на пясъка, сгушени под якето на Тамер. Когато забелязаха фотографите, двамата силно се смутиха – Тамер неволно се поля с уискито си, а момичето побягна.

-Тамер, защо свършва бракът?
-Защото той ражда рутината, която убива вълнението от флирта, с който започва всичко в една връзка. Тези, които казват: женени сме от 27 години и сме такива, каквито бяхме преди – лъжат.

-За кого е по-трудно да се разведе, за мъжа или за жената?
-За жените е по-трудно. На разведените гледат като на вдовици.

-Вие лично харесвате ли брака?
-Не съм семеен тип. Професията ми налага определени условия – не излизам в 9 сутринта и не се прибирам в 5. Човекът до вас трябва да има куража да издържи това положение.

-Кое е най-важното нещо, което научихте в живота досега?
-Че е много кратък! Докато мигнете и сте на 40 години. Трябва да се наслаждаваме на живота всеки миг.

-Кой е в състояние да ви развълнува?
-Дъщеря ми Зейно. Може да не съм бил много добър съпруг, но полагам големи усилия да бъда добър баща. Със съпругата си можете да се разделите, но с детето си – не. Съжалявам единствено, че не съм имал дете по-рано.

-Жените, с които сте имал връзка, разказват за вас на дълго и нашироко, след като се разделите. А Вие изобщо не говорите, защо?
-В природата на жените е да говорят – те имат вроден стремеж да се изявяват. На мъжете им прилича да са по-въздържани.
-Обичали ли сте досега истински?
-Не знам. Запознаваш се с един човек, харесваш го страшно много, но това любов ли е, електричество ли е? Всички го наричат по различен начин, някои го наричат любов.

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by