7 Горещи еротични масажи

10
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

Стъпка по стъпка към сексуалния екстаз

Според статистиката около 80% от мъжете харесват прелюдията към сексуалния акт. Еротичният масаж би могъл да настрои половинката Ви за наистина горещи изживявания.

Подходящата атмосфера

Когато научите тънкостите на масажа, ще можете да го практитувате с любимия си на всякакви места. Но за първия опит ще имате нужда от специална обстановка.
Добре е в спалнята Ви да е достатъчно топло (така, че партньорът Ви да може да лежи гол). Постелете чисти чаршафи, изгасете лампите и запалете свещи. Предварително на нощното шкафче (или на друго подходящо място) затоплено в гореща вода масажно масло или крем.

Не е толкова важна марката им, а по-скоро аромата им. Ако любимият Ви не обича силни миризми, вземете масло от пшеничен зародиш или от праскова – съветват сексолозите. Тези масла почти не миришат и са полезни за кожата. Най-силни афродизиаци са маслата от пачули, кардамон и рози. Най-добре е преди масажа заедно да вземете вана. Това ще Ви зареди с добро настроение.

Увертюра към масажа

За да се отпусне напълно половинката Ви, започнете с общ масаж. Партьорът Ви лежи по корем, а вие сте седнала върху дупето му.
Размажете неголямо количество масажно масло между дланите си и започнете да галите и разтривате гърба му. Отделете особено внимание на плещите, кръста и бедрата му.
След това се преместете по-надолу – милвайте и размачквайте вътрешната страна на бедрата му, както и прасците и ходилата. Слез 5-10 минути поморете партньора си да се обърне с лице към Вас и продължете да разтривате гърдите, корема и слабините му (без пениса!)
Не забравяйте и лицето му – притискайте с палци основните масажни линии (от ноздрите на носа към горната част на ушите, от центъра на челото към слепоочията и от върха на брадичката към долната част на ушите).
С върха на пръстите разтрийте с кръгови движения скулите му за 20-30 секунди. Сле това преминете към същинския еротичен масаж.

Масаж №1: Топла ръка

Поморете партньора си да легне по гръб. Нека сгъне краката си в коленете и да ги разтвори – така, че Вие да можете удобно да седнете между тях. Поставете дланите си върху вътрешната страна на бедрата му – на височина на коленете му. Нека палците Ви сочат надолу, а всички останали пръсти – към пениса му. Придвижете ръцете си напред, докато палците Ви не се докоснат под скротума. След това съединете ръцете си и ги прекарайте по цялата дължина на пениса. Отместете дланите си оттам и ги върнете отново в изходна позиция. Повтаряйте 2-3 минути.

Масаж №2: Ласкав звяр

Това упражнение е редно да се изпълнява с добре изрязани нокти. Ако имате дълъг маникюр, бъдете много внимателни. Свийте дланите си (с пръстите надолу) все едно държите въображаема топка във всяка от тях. Започнете плавно да прокарвате ноктите си по всеки сантиметър от кожата в областта на слабините, пениса и тестисите на Вашата половинка. Старайте се да го драскате съвсем нежно – подобно на котка, която закача гальовно стопанина си с нокти. Продължете с това упражнение 1-2 минути.

Масаж №3: Нежна нощ

Поставете палците си на пениса му и в продължение на 1-2 минути го галете, като едновременно и лекичко го потупвате. След това поставете дланите си малко над основата на пениса му и го масажирайте с кръгови движения в посока по часовниковата стрелка. Направете около 30-35 кръгови движения.

Масаж №4: Близък контакт

Помолете партньора си да повдигне пениса си с ръка и започнете да гладите скротума му с възглавничките на палците си. Прокарвайте ги от всяка страна на тестисите нежно. Опитайте съвсем леко да отлепите кожата от теститите – първо нагоре, а след това и надолу. Докато правите това, следете внимателно реакцията на любимия – ако му доставя удоволствие, продължете около 2-3 минути, но ако изпитва и най-лека болка, прекратете масажа.

Масаж №5: Тайната на Клеопатра

Най-добре е това упражнение да се изпълнява, докато партньорът Ви получи ерекция. Внимателно захванете препуциума (кожната гънка около главичката на пениса( между пръстите си и леко разтягайте кожата му настрани. Редувайте положението на пръстите си по цялата окръжност на главичката напениса. Продължете 2-3 минути. Бъдете много нежни и внимателни, за да не причините болка или неприятни усещания на половинката си.

Масаж №6: Върховна наслада

Щом партньорът Ви получи ерекция, започнете да пощипвате нежно кожата на пениса му – надолу и нагоре. Правете това около 30 секунди. След това положете пениса в лявата си длан, а с върховете на пръстите на дясната правете зигзагообразни движения в долната част на пениса – изпълнявайте ги в посока отдолу нагоре. Повторете 4-6 пъти.

Масаж №7: Орални ласки

Плътно обхванете главичката на еректиралия пенис с устни и я галете с език около 30-40 секунди. След това започнете неждо да „захапвате“ кожата на пениса му – по цялата дължина на члена – от основата към върха му. После поемете с устни пениса (по възможност от основата му) и ги движете нагоре към главичката – по цялата дължина на члена. Повторете 9-18 пъти