На каквато плажна кърпа лежиш – такъв си! – II част

7
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Избираш плажна кърпа с палми – твоята почивка е най-важното нещо за теб през тази година!

Надписи, анимационни герои, животни, палми, различни фигури…изображението на твоята плажна кърпа може да разкрие много за теб. Единственото условие е сам да си избрал този плажен атрибут. Огледай се на плажа, виж кой на каква кърпа лежи и ще разереш кой какъв е!

Ако избираш:

кърпа 6: Ако избираш кърпи с леопардови или тигрови мотиви, то ти никога не би искал да почиваш на палатка. Държиш на лукса. Не обичаш пренаселените плажове, дразнят те крясъците на децата и скоковете им във водата. Предпочиташ луксозно обзаведени малки пространства. По-вероятно е да оставиш кърпата си на шезлонга и да се пренесеш на удобен бял матрак в близкия бутиков бар, с коктейл в ръка да наблюдаваш как “простосмъртните” играят на плажна топка.

 

кърпа 7: Може би се се чудил дали да избереш предната кърпа или тази. Ако все пак предпочиташ изображения на тигри или леопардови глави на плажната си кърпа, ти си готов за приключения. Отново държиш на лукса, на това ти да си добре, без да се съобразяваш с някого, но все пак ако се наложи – ще направиш компромис и ще продължиш да се чувстваш добре. Ти можеш сам да си организираш всичко, дори не ти трябва туристическа агенция, ако си избрал по-далечна дестинация.

кърпа 8: Палми! Това е най-предпочитаният мотив за плажна кърпа. Да добавим и всички плажни гледки – хамаци, изгреви, залези. Всъщност ти си от тези туристи, за които лятната почивка е най-съществения период от годината. Ти работиш за нея, планираш я отрано и се подготвяш трепетно за почивните дни. Затова тази ваканция трябва да е незабравима, романтична, с много снимков материл, който да те “топли” до следващото лято.

 

 

кърпа 9: “Добре дошли в България, Анталия или Хавай!” Ако си с подобна кърпа на плажа, то може би си я купил току що от най-близката плажна сергия. Ти не планираш дълго отпуската си и често тръгваш инцидентно, дори си купуваш бански и кърпа от самия курорт. Обичаш да пътуваш в чужбина, дори и да нямаш много време за плаж, искаш да разглеждаш забележителности, да правиш снимки. Склонен си към летни авантюри, търсиш запознанства, а може би и още нещо!