Справка VIN номер | Vehicle Identification Number на автомобил

20
Добави коментар
radkoaleks
radkoaleks

Начало » Закони, Документи » Възможни измами » Как може да се направи справка на VIN

 

VIN номер Vehicle Identification Number – Има доста възможни начини да се провери VIN номера на автомобил онлайн. Повечето от производителите на коли са се погрижили да създадат такива условия, за да улесняват собствениците на автомобили да проверяват историята на своята кола. Особено трябва да се внимава при закупуване на автомобили втора употреба. Предоставяме Ви някои връзки към сайтове, в които ще намерите доста полезна информация, относно VIN номер на автомобил. Ще научите нещо повече за „VIN decoder“-вин декодер, „Car history reports“-доклад за история на превозното средство, или пък както казват руснаците „Разшифровка VIN“, а на немски е „Referenz Vin“ и т.н.   

Най-добре е проверката на ВИН да се извърши преди покупката на автомобила, за да няма чувство на разочарование в последствие, като се окаже, че колата е с пренабити номера на купето или двигателя.

Няколко примера за декодиране на VIN номер:

Декодиране VIN номер на автомобили Toyota

Toyota – инициали и кодове във фабричния номер

Mercedes-Benz декодиране на VIN номер

 

Други сайтове за справка на VIN номер:

565.6 Content requirements. Vehicle Identification Numbers VIN: Content requirements

http://www.vinformer.su/

http://www.checkmycar.com

http://www.ask.com/questions-about/Free-VIN-Number-Check

http://www.decodethis.com

http://www.carfax.com – CARFAX Vehicle History Report

     РЕПАТРАК | ТУНИНГ ФИРМИ | АВТОСЕРВИЗИ | ВНОСИТЕЛИ | ПАРТНЬОРИ | МЕДИИ | РЕКЛАМА

Етикети: Автомобили, Джипове, Микробуси, Товарни, Мотоциклети, Каравани, Всички оферти, Лизингови условия %, Пътна обстановка, Пътна помощ, Тест Драйв, Характеристики, Данъци, Застраховки, Регистрация КАТ, Справка VIN, Пробег, Година на производство, Услуги, Автосервизи, Тунинг, Вносители, Бизнес, Медии, Платена реклама, Връзки, Уебмастър, Вземи линк, Вземи банер, Условия за реклама, Google keywords