Съдят Надя от No Аngels за зараза със СПИН / Всеки ден най-горещите новини от света на шоубизнеса – светски събития, пикантни…

32
Добави коментар
kocetoo
kocetoo

Делото срещу певицата Надя Бенаиса от популярната група No Angels, в която участва и българката Люси Дяковска, започна днес. Мулатката е обвинена в „нанасяне на тежки телесни повреди“.

В съдебните документи пише, че в периода между 2000-та и 2004-та г. тя е правила секс без предпазни средства с трима души и умишлено не им е казала, че е заразена с вируса на СПИН, въпреки че е знаела. Надя Бенаиса не е развила симптомите на болестта и по нищо не й е личало, че е болна.

Един от мъжете, които съдят Надя, е нейно бивше гадже, с което тя е спала през 2004-та. Мъжът е убеден, че именно мулатката го е заразила с ХИВ. 28-годишната певица заявила пред съда  че много съжалява за стореното и официално се призна за виновна по случая.

Процесът срещу Надя Бенаиса ще продължи 5 дни, като за свидетели са призовани и останалите членки на групата, сред които и Люси Дяковска. Ако наистина се докаже, че певицата е виновна, я очаква затвор между 6 месеца и 10 години, пише 24chasa.

Новини за No Angels
Интервюта с No Angels