Джони Деп отседнал в дървено бунгало в Китен

139
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

Световноизвестният Джони Деп стъпи на българска земя съвсем неочаквано. Според слуховете визитата му се дължи на музикалния фестивал в Бургас, но според наш сигурен източник (леля Пенче – камериерка в малък, семеен хотел, 46 г.), Джонката, както бил известен актьорът по Черноморието, е дошъл на родна земя, за да хапне вкусна варена царевица от плажа в Китен.

 

„Той Джони е много добро момче, възпитан е. Ама туй дьето го пишат, че е бил тук за концерти, не е вярно, леля. За царивичка дойди момчето. Никакви проджиби, никакви певци и певици.“, разказва със захлас леля Пенче и продължава:

 

„Вчера наистина се беше дегизирал. Никой не можа да го познае, че чак от охраната му щяха да го бият. Щото той пи от тази, ракията на кмета.  А тя е огън, леля, недейте пи, ако ви предложи. Тя само за разтривки става. Днес сутринта му оправих стаята, той се настани в едно от свободните бунгала. Туй дървиното, дьето има изглед към незавършения хотел насреща, с разбитити врати и без прозорцити. Някой му казал, че в България всеки втори е пират, а той нали са му интересни пиратите, дошъл да види. Обаче кой да му каже, че става въпрос за интирнет пирати. Ама хубаво е, че Джонката дойдье, щото вчера всички кокошки сньесоха по много, та аз тъй си го обяснявам.“

 

Тази сутрин Джони и охраната му наели малка рибарска лодка с едно гребло и отишли за риба. Върнали се със стара, скъсана джапанка и със спукана гума от ТИР. Не могли да хванат друго, а даже загубили и греблото и се наложило да гребат с ръце. Обаче пък яли от прословутата варена царевица, с която Китен бил известен по цял свят. Джони Деп лично потвърдил, че зърната й действително били като тези на Памела Андерсън, както рекламирал продукта си циганинът-продавач, но за сравнението „Кочанът на Бойко“, нищо не могъл да каже.

 

Очаква се Джони Деп да остане до края на лятната си почивка в Китен, след което ще замине за Якоруда, където ще снима най-новия си филм, в който играе шлосер-алкохолик с любов към хазарта.

 

beasta