Бални прически 2011

12
Добави коментар
BalenAgent
BalenAgent

Бални прически 2011
19/08/2010 | Идеи | Big Sister

Абитуриентски бал 2011 започва все повече да вълнува и дизайнерите, и бъдещите абитуриенти!Разбира се, гореща тема за дискусия за модните тенденции при балните прически. Ето няколко съвета…

При балните прически модните тенденции са точно толкова важни, колкото и при абитуриентските рокли.

Като цяло в момента е актуално по-естественото оформяне на косата и това е приложима модна тенденция и при балните прически – отпуснати къдрици или пък изправени и бляскави кичури ще са хит за абитуриентски бал 2011, макар и обикновено да свързваме баловете с вдигнати коси в официални прически.

Ако все пак държите да не сте с пуснати коси, тогава можете да изберете модерната версия на официалната прическа – полувдигната коса, конската опашка или пък коси, драматично изнесени само от едната страна.

 

                       

 

Всяко момиче разбира се трябва да прецени добре каква прическа да избере според индивидуалния си стил, фигура и предпочитания. Ето няколко въпроса, на които да си отговорите преди да вземете решение каква да е прическата ви за деня на абитуриентския ви бал:

1. Каква е височината ви – ако сте ниска, прическата визуално може да удължи силуета ви и тогава е добре да прибегнете към трика с вдигната или полувдигната прическа.

2. Какъв стил ще е балната ви рокля – ако сте с голи рамене, разпуснатите къдрици ще засилят ефекта на „принцесата“ във вас, ако пък роклята ви има атрактивни деколте или гръб, тогава не им пречете с косите си.

3. Какви аксесоари си представяте в косата си – цвете, тиара, камъни… Каквото и да изберете, съобразете прическата си с тях, защото някои аксесоари са по-подходящи за определени прически.

4. Каква е историята ви с косата ви – ако познавате добре поведението на косата си, съобразете се с това. Ако е мека и не издържа дълго в първоначалния вид на прическата, по-добре да изберете прибрана коса.

5. Ще успеете ли да я поддържате през дългата бална нощ – ако някой непослушен кичур се измъкне в бурните танци, ще успеете ли да се справите и да върнете перфектния си външен вид и ако не, ще бъдете ли в състояние да се забавлявате въпреки това!