Множествен (Мултиоргазъм) оргазъм – Що е то?

6
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

Множествен (Мултиоргазъм) оргазъм – Що е то?
Posted by BellaDonna
lubov1,
sex,
еротика,
жена,
Любопитки,
мъж,
оргазъм,
секс,
тяло
7:25

Множествен оргазъм(или мултиоргазъм) – това е способността да получите един след друг няколко поредни оргазми, без възстановителен период между тях. Всички сексолози са на едно и
също мнение (и това потвърждава на практика): Жените, за разлика от мъжете, са предразположени към този вид оргазъм по природа.  Но някои мъже правят опити в тази област и даже постигат успехи, като използват различни техники.

Жените имат способността да бъдат в период на възбуда по-дълъг период от време и да получат няколко оргазми един след друг.Това се постига, тъй като възбудата при жените отшумява по-бавно, отколкото при мъжете. И ако жената бъде подходящо стимулирана, това може да провокира появата на следващ оргазъм. Не трябва да забравяме, че всяка жена реагира по различен начин и в повечето случаи в този период на отшумяване на възбудата може да се получи така, че всяка допълнителна стимулация да доведе до неприятни усещания.“

Има жени, при които множественият оргазъм е просто задължителен, за да изпитат пълно сексуално удовлетворение. Един оргазъм им е недостатъчен. Но обикновено те са наясно как да получат своето удоволствие от секса.

За да се постигне множествен оргазъм, Вие разбира се трябва да имате и подходящ партньор.В идеалния случай мъжът трябва да е способен да удължи половия акт. Но това не винаги е задължително, ако той е готов да Ви стимулира с ръце и устни, и ако разбира се знае как да направи това. Ако Вие сте една съвременна жена, ще успеете адекватно да му обясните какви са вашите сексуални желания.

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by