Кое да мачкам – дупето на Джей Ло или циците на Преслава?

6
Добави коментар
user24
user24

вторник, 31 авг 2010 г. 12:06 ч.

За това, кое е мястото, където може да ти достави повече удоволствие, ако се държиш …, пипаш или мачкаш и т.н…

Светът е полудял… или не? Абе, както и да е… „Важното е секс да се прави“. Това е фразата, която ще бъде водеща за статията, която ще прочетете.

Онзи ден чух един разговор в метрото и реших, че ще е интересно на многобройната аудитория на BLife да се докосне до невъзможните сравнения на двама мъже на средна възраст – „Х“ и „У“.

Те естествено си говореха за жени с големи цици и готини дупета. Понеже в България навсякъде има фолк и силиконови мадами, няма как поне едната избраница да не е от този бранш. По техния вкус се оказа Преслава – фурията може да се похвали с естествена гръдна обиколка, а това се оказа водещо за мъжете „Х“ и „У.

„Х“ упорито твърдеше, че не би заменил големия бюст с така наречените негърски дупета. „У“ обаче би дал всичко, както се изказа: „да потупам барабанчето на Джей Ло“. Кой каза, че сравненията между две напълно противоположни личности са абсурдни? Не са, а камо ли за сексуалното въображение на мъжа, българския…

В интернет пространството няма цензура, но не бих желала да навлизате в дълбочина на съжденията на двамата мъжаги, от които и аз по едно време се погнусих. За това кое е мястото, където може по-добре да си държиш …, да бъркаш или да мачкаш и т.н… Достатъчно, че последното изречение май ще ви дойде в повече, както на мен.

 

Сега ние от BLife, ще попитаме вас – нашите читатели (приятели и неприятели), кое предпочитате – да помачкате циците на Преслава или да тупате по барабанчето на Джей Ло? „Важното е секс да се прави“.

P.S. Ако на някой въображението му заработи повече, то той може съвсем спокойно да сподели в нашия форум тезата си. Никой не би отказал безплатен сексуален съвет…