Лерин Франко – най-горещата спортистка в света!

4
Добави коментар
kocet
kocet

Парагвайската копиехвърлячка Лерин Франко беше избрана за най-горещата спортистка за всички времена в…

Парагвайската копиехвърлячка Лерин Франко беше избрана за най-горещата спортистка за всички времена в класацията на американския сайт bleacherreport.com.

Красавицата, която през 2008 година беше избрана и за най-гореща спортистка в олимпийското село в Пекин, е оглавила класацията на сайта заради естествената красота, която излъчва, пише Sportal.bg.

“Избрахме Лерин Франко, защото тя е може би най-естествено красивата жена, която съм виждал някога в спорта.

Много други жени в този списък не изглеждат и наполовина толкова добре по време на състезание, но Франко все още изглежда безупречно, докато хвърля копие“, коментира представител на изданието.

Парагвайската чаровница е позната не само в света на спорта, но и в този на модата, тъй като има редица изяви като модел.

Още четири атлетки попаднаха в класацията за най-гореща спортистка за всички времена. Състезателката в овчарския скок Алисън Стоук (САЩ) заема десета позиция, шведската хубавица в скока на височина Кайша Бергвист е под №62, австралийката Татяна Григориева (овчарски скок) е №71, а американката Ейми Ейкъф (скок височина) заема 77-ма позиция.

31/08/2010