Нина Сеничар – най-горещата красавица на месец август!

8
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Сръбският топмодел Нина Сеничар грабна „Златната палма“ в допитването на медийната група на премиера Силвио Берлускони…

Сръбският топмодел Нина Сеничар грабна „Златната палма“ в допитването на медийната група на премиера Силвио Берлускони – „Медиасет“, за най-гореща красавица на месец август.

Бившето гадже на тенисиста Новак Джокович събра 34% от гласовете на участниците в анкетата, оставяйки зад гърба си знойната парагвайка Лариса Рикелме, която се прочу по време на Световното първенство по футбол в ЮАР.

*Нина Сеничар

Дори откровените фотосесии, в които Лариса изцяло разкри прелестното си тяло, не й помогнаха да събере повече от 20%.

*Лариса Рикелме

Дали пък след като целият свят узна как изглежда г-ца Рикелме в евин костюм, тя не е станала безинтересна на мъжката половина от човечеството?

*Лариса Рикелме

Силиконовата брюнетка май трябва да помисли над това и да измисли друг начин как да прикове вниманието на силния пол към себе си.

Що се отнася до Нина Сеничар, тя е едно от най-известните лица на Апенините. След като бе избрана за „Мис Югославия“ през 2001 година, тя замина за Милано, където живее и до днес.

*Нина Сеничар

През 2006 година името й бе свързано с най-популярния италиански певец Ерос Рамацоти, с когото имаха краткотраен любовен роман.

*Нина Сеничар

През април 2009 година пък Нина завъртя главата на сънародника си Новак Джокович. Горещият им романс обаче не намери продължение и в началото на тази година италианските медии писаха за неин флирт с футболиста Марко Бориело.

*Нина Сеничар

Жълтата преса на Ботуша намекваше и за тайна любовна авантюра между Сеничар и баскетболиста Марко Ярич, съпруг на супермодела Адриана Лима, но тя отрече слуховете.

01/09/2010