Само за жени:Каk да побъркате един мъж?

7
Добави коментар
yApple

Как да го възбудите? Какво да го предразположите?Как да му доставите сексуално преживяване,което ще запомни? Ние ще ви дадем няколко незабравими идеи.

Сексът е непрестанен източник на идеи но все пак всички ние толкова често сме без вдъхновение. Отдайте се на фантазията и и позволете да поеме водеща роля, но ако нямате никакви идеи в момента ето няколко неща, които можете да се опитате. Определено реализацията ще се помни дълго време от мъжа.

Атака зад гърба
Прокраднете се тихо от зад гърба и здраво го хванете за пениса. Ефектът на изненада ще бъде голям. Залепете се на гърба му, за да осети цялото ви тяло, но не изпускайте пениса с ръката си. Докато го целувате, шепнете в ухото му сладки и неприлични думи. Това страшно ще го възбуди, и ще ви осигури незабравим секс.

Съблечете се изцяло
Свалете всички дрехи от себе си. Много вероятно е, той никога да не е имал възможност добре да погледне вашето тяло на светлина. Осигурете му го, тъй като той мечтае за това. Просто застанете пред него, съблечете се и го погледнете в очите и се насладете на удоволствието на неговите погледи. И този ход за него ще бъде изненада, а в секса изненадата винаги е предимство.

Станете животно
Събудете вашите животински инстинкти и му покажете , че искате секс на момента. За него това ще бъде предизвикателство, на което няма да може да устои. Нека ви хване, както си стоите, а вие го обгърнете с краката. Той ще бъде в пълна доминираща позиция, а вие ще сте неговата плячка.

Завържете му очите
Неочаквано му сложете превръзка на очите. Докато стои безпомощно и не знае какво се случва, вие го побъркайте – опипвайте го,галете го , събличайте го и го целувайте навсякъде.. Направете пауза между своите действия, докато той се пита, какво ще следва.Поемете пълен контрол над ситуацията-това ще му хареса.

Закарайте го под душа
Хванете го за ръка и го заведете под душа. Вземете лосион и намажете цялото му тяло. Внимавайте вашите докосвания и движения да бъдат сексуални. Не му давайте да ви докосва, защото това е вашата игра. Когато хубаво сте го намазали просто го оставете той за поеме инициативата.

Направете от него кулинарен специалитет
Кажете му да легне на масата и го помолете да бъде спокоен. След това на тялото му сервирайте вашата любима храна, която имате в хладилника. Най-добра е течна храна, която е лесна за облизване. Яжте от него много бавно и след всяка хапка събличайте част от вашита дрехи. Когато си похапнете сладко сладко скочете върху него и му се насладете изцяло-той е вашия десерт.