Луси Пиндер показа най-красивия естествен бюст на света (видео)

5
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Тя е смятана за жената с най-красив естествен бюст не само във Великобритания, но в световен мащаб…

Какво ще кажете за новата фотосесия на британския модел Луси Пиндер? 26-годишната брюнетка, която преди две години участва в английската версия на „ВИП Биг Брадър“ и позира за календара на любимия си футболен отбор Саутхамптън, се снима в секси пози за еротичното списание Nuts.

Феновете на „светците“ без съмнение ще изкупят целия тираж на еротичното списание, тъй като те следят отблизо кариерата на надарената си сънародничка.

А Луси определено знае как да заинтригува читателите. Тя е смятана за жената с най-красив естествен бюст не само във Великобритания, но в световен мащаб.

Нейната кариера на модел стартира през лятото на 2003 година, когато фотограф на свободна практика я забелязва на плажа в Борнемут. „Не знам защо се съгласих, но той ми направи няколко снимки и ги изпрати на „Дейли Стар“ и „Сън“. От първото издание поискаха още мои снимки и така подписах първия си професионален договор“, разказва г-ца Пиндер.

Тя обаче не спира дотук. Следват корици за една дузина мъжки списания като Loaded, Maxim, ZOO, Ice, Carnoisseur, Redline, Fast Car и други.

Освен че е страстна почитателка на Саутхамптън, горещата Луси е посланник на организацията с благотворителна цел „Kick 4 life“, която се опитва чрез футбола да се бори с бедността и болестите в развиващите се страни.

 

03/09/2010